Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Bermmaaien gaat terug van start: wees voorzichtig

05 mei ’21 (wo)
Vanaf half mei gaat de groendienst opnieuw de bermen maaien. De maaiwerken starten om zeven uur 's morgens en gaan door tot zes uur 's avonds. In totaal wordt er een achttal weken gemaaid. Wees extra voorzichtig bij het inhalen.

Eerst komen plaatsen en trajecten aan de beurt waar de verkeersveiligheid gevrijwaard moet worden, zoals fietspaden langs een groene berm, kruispunten,… Vanaf juni zijn alle andere bermen aan de beurt.

Als je met je wagen voorbijsteekt, moet je rekening houden met een lengte van vijftien meter. Kijk dus goed uit voor achterliggend en aankomend autoverkeer.

Fietsers, steek altijd voorbij langs links

Ben je met de fiets en moet je de maaier langs de achterkant voorbijsteken? Ga dan steeds langs links. Steek niet rechts voorbij of rij niet onder de maai-arm door. Dat is levensgevaarlijk: de kans is groot dat de medewerker je niet gezien heeft.

Nader je de bermmaaier langs de voorkant? Wuif naar de medewerker en zorg dat hij je gezien heeft. Hij stopt dan even met maaien om je veilig te laten passeren.

Nieuwsoverzicht
wees voorzichtig tijdens het bermmaaien

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

LCP