Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Laat een zorgverlener parkeren voor je garage of oprit

30 april ’21 (vr)
Artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners aan huis vinden soms moeilijk een parkeerplaats dicht bij hun patiënt. Dankzij de parkeer-zorgkaart en -stickers hebben ze voortaan meer parkeermogelijkheden in de Neteland-regio en kunnen ze sneller aan de slag.

Help de zorgverleners en hang een parkeer-zorgsticker

Wil je de zorgverleners in onze regio helpen? Vraag dan een parkeer-zorgsticker aan en hang deze zichtbaar op. Zo weet de zorgverlener dat hij voor je garage, je oprit of op je parkeerplaats mag gaan staan.

Ben jij zorgverlener? Vraag de parkeer-zorgkaart aan

Woon of werk jij als zorgverlener in Olen en heb jij een RIZIV-nummer? Dan kan je de parkeer-zorgkaart aanvragen. Met deze kaart mag je tijdens je werkuren op volgende plaatsen in Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Olen, Vorselaar of Kasterlee parkeren:

  • op de inrit of voor de deur van inwoners die een parkeerzorg-sticker hebben hangen.
  • in de blauwe zones.
Nieuwsoverzicht
parkeerzorgkaart

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Zorgteam

adres
tel.
014 21 52 00
e-mail
ocmw@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP