Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Doorlichting verzekeringsportefeuille in kader van goed bestuur

03 mei ’21 (ma)
De gemeente Olen hecht veel belang aan goed bestuur. In het kader daarvan liet het recent al haar lopende verzekeringscontracten doorlichten.

Hieruit bleek dat zowel de prijs die het lokaal bestuur hier jaarlijks aan betaalt als de voorwaarden niet optimaal waren. Het bestuur ging daarom samen met een externe firma op zoek naar de juiste verzekeringspartner(s). En met succes: dankzij de oefening en aangepaste verzekeringsportefeuille betaalt het vanaf 2021 jaarlijks minder aan verzekeringen en geniet het van extra waarborgen. Ook in de toekomst zal het lokaal bestuur er alles aan doen om als goede huisvader zorgzaam om te springen met de beschikbare financiële middelen. We auditeren lopende contracten en verkennen de markt om zo de beste voorwaarden te bekomen.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Financiën

adres
tel.
014 27 95 19
e-mail
financien@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP