Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Gladiolen Oogst - muzikale avonden en muziekquiz

07 mei ’21 (vr)
Op de 21ste editie van Gladiolen is het nog even wachten, maar de vrijwilligers van Gladiolen hebben ondertussen niet stilgezeten. Van 24 tot en met 28 augustus kan je op de festivalweide gaan genieten van vijf muzikale avonden op het festivalterrein: vier concertavonden en één quizavond.

De affiche voor de concerten maakt de organisatie bekend wanneer ze meer duidelijkheid heeft over de setting waarin dit veilig kan georganiseerd worden. Je verneemt het programma later deze zomer via www.gladiolen.be.

Op woensdag 25 augustus kan je jouw muziekkennis testen tijdens de Belpop Bonanza Kempen Quiz. 

Praktisch:

  • woensdag 25 augustus om 20.00 uur
  • op het festivalterrein van Gladiolen
  • De organisatoren lieten ons weten dat de quiz al uitverkocht is. Heb je toch interesse om mee te doen? Schrijf je dan in op de wachtlijst via de website van cultuurcentrum De Werft. Als de omstandigheden het toelaten om de capaciteit te verhogen, nemen de organisatoren contact met je op.
  • Deelnemen aan de quiz kost 30 euro.
  • Er zijn mooie prijzen te winnen met onder andere gratis tickets voor Gladiolen 2022 en het boek ‘Van Bobbejaan Schoepen tot Van Echelpoel’.
Nieuwsoverzicht
belpop

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP