Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Vernieuw op tijd je rijbewijs bankkaartmodel

07 mei ’21 (vr)
Sinds 2013 krijgt iedereen die een nieuw rijbewijs aanvraagt, een bankkaartmodel. In tegenstelling tot het papieren rijbewijs, is dit beperkt geldig.

Aan vervanging toe? Maak zelf een afspraak

Hou de einddatum van de geldigheid van je rijbewijs goed in het oog. Komt de vervaldatum nabij? Maak dan tijdig een afspraak om je rijbewijs te laten vernieuwen. Je krijgt hiervoor geen verwittiging, je moet zelf een afspraak maken. Door de huidige coronamaatregelen duurt het een tiental dagen voor je je nieuwe rijbewijs kan afhalen in het gemeentehuis.

Nog een papieren rijbewijs?

Heb je nog een papieren rijbewijs (Europees model)? Dan moet je dat niet omwisselen voor een bankkaartmodel. De papieren rijbewijzen blijven in België en in het buitenland nog geldig tot uiterlijk 2033.

Nieuwsoverzicht
rijbewijs

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Burgerzaken

LCP