Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VACATURE: huurbegeleider sociaal verhuurkantoor

10 mei ’21 (ma)
Het Sociaal Verhuurkantoor zoekt een huurbegeleider. Lijkt deze vacature iets voor jou? Lees dan verder!

Wat doet een huurbegeleider?

Als huurbegeleider lever je een essentiële bijdrage aan de optimale realisatie van de basisopdrachten van het sociaal verhuurkantoor: huurbegeleiding en woningbeheer. De huurbegeleider zorgt voor de begeleiding in alle facetten van het huren van de SVK-huurders met als doel hem/haar weerbaarder te maken en bewust te maken van zijn/haar rechten en plichten. In de probleemoplossende aanpak zijn huisbezoeken essentieel.

Als huurbegeleider ben je ook het aanspreekpunt voor de huurders om technische problemen te melden. De huurbegeleider bewaakt mee de woningkwaliteit door regelmatige huisbezoeken af te leggen en de huurder te wijzen op zijn onderhoudsverplichting én door de gebouwenverantwoordelijke op de hoogte te brengen van klusjes en meer complexe technische problemen.

Iets voor jou?

We zoeken een bachelor, bij voorkeur in een sociale richting (bv: maatschappelijk werk). Het is een pluspunt wanneer je ervaring hebt met sociaal werk, huisvesting en/of kansarmoede, net als technische kennis van een woning en kennis van de huurwet. Je hebt een rijbewijs B.

Wil je meer weten?

Surf naar onze vacaturewebsite. Solliciteren kan tot en met donderdag 27 mei 2021. Het gaat om een voltijds contract van één jaar met optie tot verlenging tot een vast contract.

Nieuwsoverzicht
Vacature huurbegeleider

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

HR en Personeelsadministratie

adres
tel.
014 27 95 22
e-mail
hr@olen.be
Vandaag gesloten
LCP