Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VACATURE: tijdelijke HR-medewerker

11 mei ’21 (di)
Wij zoeken tijdelijke ondersteuning voor ons HR-team. Heb jij ervaring met payroll en sociale wetgeving? Lees dan verder.

Wat doet een HR-medewerker?

Als HR-medewerker draag je bij aan een laagdrempelige, klantgerichte en efficiënte interne dienstverlening, stimuleer je de tevredenheid van medewerkers en zorg je er mee voor dat wetgeving en regelgeving correct worden toegepast. Je takenpakket is gevarieerd:

  • onthaal, dienstverlening en telefonische permanentie voor onze medewerkers
  • tijdsregistratie
  • loonberekening (in samenwerking met sociaal secretariaat)
  • individuele personeelsdossiers (bijvoorbeeld indiensttreding, uitdiensttreding, interne mobiliteit, loopbaanonderbreking, hospitalisatieverzekering, arbeidsongevallen,...)
  • individuele gesprekken met medewerkers over hun welzijn en gezondheid
  • samenwerking en teamwerking in een all-round team
  • opvolging van wetgeving
  • interne communicatie over HR-topics

Meer details vind je in de functiebeschrijving.

Iets voor jou?

Wij zoeken een vlotte collega met ervaring in payroll en sociale wetgeving. Wanneer je je graag inzet voor je interne klant (onze medewerkers), kan je bij ons zeker je ei kwijt. Je bent een ‘pietje precies’ en haalt er voldoening uit om dossiers correct en volledig af te werken. Het is een troef als je snel je weg vindt in wetten, reglementen en voorschriften. Je brengt spontaan structuur aan in je werk, maakt vlot procedures op en kan voor jezelf een realistische planning opmaken. Uiteraard hecht je veel belang aan discretie en respect voor het beroepsgeheim. Je kan vlot overweg met het MS Office pakket. Je bent onmiddellijk beschikbaar.

Wil je meer weten?

Surf naar onze vacaturewebsite. Solliciteren kan tot en met zondag 30 mei 2021. Het gaat om een voltijds contract tot einde maart 2022. De opstartdatum is in overleg te bepalen, maar graag zo snel mogelijk.

Nieuwsoverzicht
Vacature HR-medewerker

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

HR en Personeelsadministratie

adres
tel.
014 27 95 22
e-mail
hr@olen.be
Vandaag gesloten
LCP