Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zoektocht naar ontwerper en projectbegeleider voor nieuw administratief centrum gestart

12 mei ’21 (wo)
De gemeenteraad heeft op woensdag 5 mei het licht op groen gezet voor de zoektocht naar een ontwerpteam om een toegankelijk en duurzaam administratief centrum te bouwen. Ook voor de projectfinanciering- en begeleiding wordt een overheidsopdracht opgezet.

Selectieprocedure

De zoektocht naar enerzijds een ontwerper en anderzijds een partner voor de financiering van het project (inclusief projectbegeleiding) is nu lopende. Iedereen die in aanmerking komt, kan nog tot en met 8 juni zijn kandidatuur indienen via e-tendering, het digitaal platform van de federale overheid dat ontwikkeld werd voor overheidsopdrachten.

Alle gemeentelijke diensten op één locatie

Het nieuw administratief centrum wordt een eigentijdse en laagdrempelige ontmoetingsplaats, nabij en op maat van onze inwoners. De bibliotheek en de administratieve diensten, die je nu vindt in het sociaal huis, het boekelhuis en het gemeentehuis, worden samengebracht op één locatie. Zo moet je niet meer uitzoeken waar je moet zijn: op één locatie vind je meteen een antwoord op al je vragen.

Het gebouw komt op de plaats waar nu de kerk van O.-L.-V.-Olen te vinden is. De kerk wordt gerenoveerd en gekoppeld aan een nieuwbouw ernaast. De bedoeling is om in het voorjaar van 2024 te verhuizen. De andere gemeentelijke locaties – met uitzondering van de technische werkhallen en het lokaal dienstencentrum - krijgen een nieuwe bestemming of worden verkocht.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

LCP