Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Samenvatting Kempense muziekgeschiedenis in boek en theatershow

28 mei ’21 (vr)
De Kempense muziekscene werd vastgelegd in het boek 'Van Bobbejaan Schoepen tot Van Echelpoel'. En in het najaar kan je de theatershow ‘Belpop Bonanza Kempen’ in de culturele centra uit de buurt bijwonen.

Boek ‘Van Bobbejaan Schoepen tot Van Echelpoel’

De 30 mooiste muzikale momenten van de Kempen. Door Jan Delvaux verzameld in één boek. 'Van Bobbejaan Schoepen tot Van Echelpoel' ligt nu in de Kempense boekenwinkels. Het boek kost 23 euro en is ook online te koop via www.belpopkempen.be.

Theatertour Belpop Bonanza Kempen

In oktober staan Jan Delvaux en dj Bobby Ewing met de theatershow ‘Belpop Bonanza Kempen’ op de podia van cc ‘t Schaliken Herentals, cc ‘t Getouw Mol en cultuurhuis de Warande Turnhout. Je krijgt er al hun verzamelde verhalen te horen, uiteraard doorspekt met beeldmateriaal en veel muziek.

Virtuele expo

Op www.kempenserfgoed.be tenslotte kan je terecht voor een virtuele expo over dit stukje Kempense muziekgeschiedenis.

Nieuwsoverzicht
boek van bobejaan schoepen tot van echelpoel

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP