Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

VACATURE: medewerker informatiebeheer en juridische ondersteuning

07 juni ’21 (ma)
Het lokaal bestuur Olen zoekt een medewerker informatiebeheer en juridische ondersteuning. Lijkt deze vacature iets voor jou? Lees dan verder!

Jouw functie

Als expert informatiebeheer en juridische ondersteuning ondersteun en adviseer je intern collega’s, teams, het managementteam en het beleid. Jouw meerwaarde binnen de organisatie bestaat er uit:

  • dat het bestuur en inwoners kunnen vertrouwen op een correcte toepassing van de wet- en regelgeving
  • dat administratieve en informatieprocessen gestroomlijnd verlopen
  • dat administratieve en informatieprocessen worden vormgegeven vanuit inzichten in de behoeften en noden van (interne) klanten
  • dat collega's snel hun nodige informatie weten te vinden doordat deze gestructureerd gedeeld en bewaard wordt volgens een helder afsprakenkader

Geprikkeld en wil je meer weten?

Ga naar onze vacaturewebsite en download de infobundel. Solliciteren kan tot en met zondag 4 juli 2021. Het gaat om een voltijds contract van onbepaalde duur.

Nieuwsoverzicht
VACATURE: medewerker informatiebeheer en juridische ondersteuning

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

HR en Personeelsadministratie

adres
tel.
014 27 95 22
e-mail
hr@olen.be
Vandaag gesloten
LCP