Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Vrije Tijd herbekijkt inschrijvingen kleuteractiviteiten zomervakantie

08 juni ’21 (di)
Afgelopen weekend zijn de inschrijvingen voor de zomervakantie gestart via Ticketgang. De inschrijvingen liepen vlot binnen. Zo vlot zelfs dat de beschikbare plaatsen voor de kleuterkampen in een mum van tijd volzet raakten.

Vrije Tijd bekijkt deze week of de capaciteit van sommige kampen nog wat verhoogd kan worden. Dit is mede afhankelijk van de accommodatie en de extra in te zetten begeleiding.

Als er nog uitbreidingen mogelijk zijn voor de kampen, contacteren we eerst de ouders waarvan de kinderen op de wachtlijst staan.

Krijg je één van de volgende dagen toch een mail van Ticketgang? Goed nieuws, je kan je kind dan alsnog inschrijven voor het kamp via de link. Heb je hierbij nog bijkomende vragen, neem dan contact op met Vrije Tijd via 014 27 94 22 of vrije.tijd@olen.be.

Heb je geen plaatsje meer weten te bemachtigen voor je kind? Bekijk dan zeker de alternatieven. Misschien wil je kind wel naar speelplein Olefant, Kikoen of één van de kampen in de Neteland-gemeenten zoals Herentals.

Bedankt voor je begrip.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP