Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wie won de Olense cultuurprijzen 2021?

12 juni ’21 (za)
Op vrijdag 11 juni reikte het lokaal bestuur de tweejaarlijkse cultuurprijzen uit. De cultuurprijzen worden uitgereikt aan een persoon en een vereniging die zich verdienstelijk hebben gemaakt op cultureel vlak of een belangrijke rol hebben voor het culturele leven in Olen.

In de categorie ‘verenigingen’ dienden theatergroep Het Vierde Oor, de muziekinitiatie van fanfare De Toekomst en jeugdhuis Kapao een kandidatuur in. In de categorie ‘personen’ werden Lief Moons, Riet Smits en Jan Lievens voorgedragen als kanshebbers voor de Olense cultuurprijzen.

Benieuwd wie er gewonnen heeft? Bekijk dan het filmpje op ons YouTube-kanaal en ontdek de verdiende winnaars van de Olense cultuurprijzen 2021.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP