Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vrijwilligers gezocht voor hulp opwaardering oude wagenmakerij

10 juni ’21 (do)
Nieuwe inwoners Sophie en Robin kochten recent het woonhuis en de voormalige wagenmakerij in de Wagenmakersstraat, een gebouw met een rijke Olense geschiedenis. Zij hebben er heel wat plannen mee en kunnen daar jouw hulp bij gebruiken.

Zo willen ze op lange termijn de oude wagenmakerij terug openstellen voor publiek zodat je de gereedschappen en originele machines kan bezichtigen. De machines zijn nog in goede staat en worden hersteld. De gereedschappen zijn behandeld tegen houtworm maar hebben verder nog een preventieve behandeling.

Spring jij ook mee op de kar van Robin en Sophie?

Sophie en Robin kunnen nog wat hulp gebruiken bij dit mooi project. Beschik jij over informatie, oude kaarten of foto’s die hen kunnen helpen om de geschiedenis van de wagenmakerij verder uit te klaren? Of ben je bereid om te helpen bij het behandelen en inventariseren van de oude werktuigen? Neem dan contact op met Sophie via makerij@outlouk.be of 0477 05 80 40.

Nieuwsoverzicht
Foto voormalige wagenmakerij

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP