Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Binnen een evenement organiseren? Zorg voor een goedgekeurd COVID Infrastructure Risk Model

10 juni ’21 (do)
Sinds 9 juni is het opnieuw mogelijk om evenementen binnen te organiseren. Heel wat organisatoren zijn daarom bezig met de organisatie van nieuwe binnenactiviteiten. Maar daarvoor hebben ze een goedgekeurd CIRM (COVID Infrastructure Risk Model) voor hun locatie nodig.

Wat is het CIRM (Covid Infrastructure Risk Model)?

Het CIRM is een checklist van de federale overheid waarmee uitbaters hun binneninfrastructuur coronaveilig kunnen maken. Het CIRM legt de uitbater onder meer een maximumcapaciteit en zeer strenge ventilatienormen op, waardoor heel wat zalen op dit moment geen goedgekeurd CIRM kunnen krijgen. We raden alle organisatoren daarom aan om hun evenementen zoveel mogelijk buiten te organiseren.

Uitbater van binneninfrastructuur

Ben je een uitbater van infrastructuur voor evenementen? Vul het CIRM in voor je locatie en laat het goedkeuren door Vrije Tijd (Lichtaartseweg 9, vrije.tijd@olen.be, 014 27 94 22). Het goedkeurde CIRM is een eerste stap om activiteiten in jouw zaal te mogen organiseren.

Gebruikmaken van een zaal

Wil je een evenement organiseren in een binnenlocatie? Vraag dan het CIRM op bij de uitbater van de zaal. Met het CIRM kan je een aanvraag doen bij Vrije Tijd om je evenement te organiseren. Als het advies van de veiligheidsdiensten positief is, krijg je toestemming om je evenement te organiseren.

Meer informatie over het CIRM en het bijhorende aanvraagformulier vind je hier op de website van het Covid Event Risk Model

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP