Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bankjes met verhalen

25 juni ’21 (vr)
De podcast ‘Het Bankje’ brengt theater tot bij jou. Je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje en bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.

Samen met theatergroep Het Vierde Oor selecteerden we 20 charmante bankjes waar je in alle rust naar de verhalen kunt luisteren.

Praktisch:

  • Beluister deze originele verhalen van 1 juli tot 30 september.
  • Op elke bank vind je een QR-code. Scan die met je smartphone of tablet en beluister de dialoog.
  • De volledige lijst met banken kan je onderaan deze pagina downloaden.
  • Er werd in elke parochie een wandeling uitgestippeld. Download hier de wandelroutes en wandel via landelijke paadjes van bankje tot bankje.

Samenwerking met meer dan 80 cultuurliefhebbers

Het Bankje is een initiatief van OPENDOEK, de koepelorganisatie voor amateurtheater. Om Het Bankje te realiseren, werkte de organisatie samen met acteurs, schrijvers en beeldende kunstenaars. Meer dan 80 liefhebbers kregen de kans om mee te werken aan deze podcast met 20 originele dialogen. Die kan je beluisteren in meer dan 100 steden en gemeenten verspreid over heel Vlaanderen.

Nieuwsoverzicht
LCP