Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Cursisten fotografie CVO HIK stellen foto’s tentoon op het dorpsplein

28 juni ’21 (ma)
Corona heeft vele beperkingen opgelegd. Zo ook voor praktijkopleidingen zoals digitale fotografie. Docent Geert Mertens van CVO HIK buigde deze beperkingen samen met zijn cursisten om tot een opportuniteit. Het resultaat is te zien tijdens een heel diverse openlucht fototentoonstelling.

Elk weekend van juli en augustus zijn de beste werken van 18 cursisten en hun docent te bewonderen op verschillende pittoreske plaatsen in de Kempen, steeds in een natuurlijke omgeving, opgehangen aan bomen. 

De fototentoonstelling is in Olen te bekijken tijdens het weekend van 24 en 25 juli op het dorpsplein. De tentoonstelling is vrij toegankelijk tussen 10.00 uur en 19.00 uur. Meer informatie over locaties, data en exposerende cursisten is terug te vinden op www.hik.be.  

Nieuwsoverzicht
Fototentoonstelling cursisten CVO HIK

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP