Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Betaalbare computer voor iedereen

28 juni ’21 (ma)
Heb jij een computer nodig maar kan je die zelf niet betalen? Of heb je maar 1 computer voor meerdere kinderen in je gezin? Kom dan zeker eens bij ons langs. Als je voldoet aan bepaalde voorwaarden, kan je voordelig een tweedehandscomputer kopen. Bovendien betaalt het OCMW een deel van de rekening.

Op dezelfde manier kunnen wij ook helpen bij de aankoop van een printer of de betaling van je internetabonnement.

Waarom deze tussenkomst?

In onze maatschappij kan bijna alles digitaal. Je vult je belastingbrief in via tax-on-web. Je afspraak bij de dokter maak je online. De schoolfoto’s worden vaak digitaal gedeeld. Ook de huistaken moet je tegenwoordig doorsturen via Smartschool. Maar wat als je niet mee bent? Wat als je je geen computer kan veroorloven of niet weet hoe je ermee moet werken?

Als lokaal bestuur willen we er mee voor zorgen dat iedereen op een gelijke manier kan deelnemen aan de digitale samenleving. Daarom vinden we het belangrijk dat alle schoolgaande jongeren thuis op een computer hun huiswerk kunnen maken.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Team Maatschappelijk Werk

adres
tel.
014 21 52 00
e-mail
ocmw@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP