Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

VACATURE: ICT-coördinator

07 juli ’21 (wo)
De gemeentelijke basisscholen De Kleine Wijzer en de Kriebel zoeken een ICT-coördinator. Lijkt deze vacature iets voor jou? Lees hier verder!

Jouw functie

De gemeentelijke basisscholen De Kleine Wijzer en de Kriebel willen leerlingen een authentieke, krachtige leeromgeving bieden om hen op die manier maximale leerkansen te geven. Ze willen leerlingen klaarstomen voor de digitale wereld van vandaag en morgen. Om deze digitale transformatie waar te maken, werd een ICT-beleidsplan opgemaakt (dd. 16 april 2021).

Als ICT-coördinator vorm je een cruciale partner voor de directie om het ICT-beleidsplan uit te voeren, te evalueren en adviezen tot bijsturing te formuleren. Je adviseert de directie vanuit jouw technische expertise en ondersteunt het onderwijzend personeel vanuit een sterke feeling met het pedagogisch project en de klaspraktijk. Op deze manier faciliteer je de digitale transformatie die cruciaal is voor het realiseren van het pedagogisch project.

Je kernopdrachten zijn dan ook de volgende (meer details in de functiebeschrijving):

  • Je implementeert samen met de directie het reeds opgemaakte ICT-beleid uit op niveau van de beide scholen.
  • Je biedt eerstelijnszorg bij technische ICT-vragen.
  • Je coacht collega's en biedt hen pedagogische ICT-ondersteuning.
  • Je draagt bij aan de realisatie van het pedagogisch project en aan een vlotte teamwerking.

Geprikkeld en wil je meer weten?

Ga naar onze vacaturewebsite en download de functiebeschrijving. Solliciteren kan tot en met zondag 8 augustus 2021. Het gaat om een deeltijds contract (21u) van een jaar, met optie op verlenging.

Nieuwsoverzicht
VACATURE: ICT-coördinator

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

HR en Personeelsadministratie

adres
tel.
014 27 95 22
e-mail
hr@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
LCP