Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wat vind jij van onze sportinfrastructuur en het vrijetijdsaanbod? Laat van je horen!

30 juli ’21 (vr)
Het lokaal bestuur wil haar vrijetijdsaanbod in de toekomst verder optimaliseren. Om dit mogelijk te maken wil het graag weten waar jij als inwoner nood aan hebt op vlak van (sport)infrastructuur, cultuur en vrijetijdsactiviteiten.

Doe mee aan onze online bevraging

  • Deelnemen kan via deze link.
  • We zijn zowel benieuwd naar de mening van kinderen jonger dan 12, jongeren (12-25 jaar) als volwassenen (+ 25 jaar). Per doelgroep hebben we specifieke vragen voorzien.

Maak kans op cadeaucheques

Wil je graag kans maken op een dagticket voor Gladiolen 2022 of op drankbonnen voor de zomeractiviteiten van vzw Keizer Karel volgend jaar? Vul dan zeker op het einde van de bevraging je naam, mailadres en adres in en vergeet je antwoord niet te verzenden. We duiden zes willekeurige winnaars aan uit alle deelnemers. Deelnemen kan tot en met eind september via deze link. De winnaars worden bekendgemaakt in de loop van oktober.

Lukt het je niet om de bevraging zelf online in te vullen? Of heb je geen pc?

  • De vrijwilligers van het computerhoekje in lokaal dienstencentrum Komie Geire (Herentalseweg 1) doorlopen met jou graag de bevraging. Je kan hiervoor op dinsdag tussen 9.00 en 11.00 in de cafetaria en op vrijdag tussen 13.00 en 14.30 uur in de grote zaal terecht. Maak vooraf een afspraak via 014 26 41 14.
  • Je kan ook gebruikmaken van de computer in de bib (Oevelseweg 24) om de bevraging in te vullen. Waar nodig helpen de medewerkers van de bib je graag op weg. 

Alvast bedankt voor je medewerking!

Nieuwsoverzicht
bevraging vrije tijd

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP