Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop hemelwateropvang: vraag nu een offerte op maat

23 augustus ’21 (ma)
IOK organiseert samen met Olen en 28 andere Kempense gemeenten een groepsaankoop hemelwateropvang. Via de actie kan je aan goede voorwaarden een kwalitatieve installatie van zowel een hemelwaterput, infiltratieput en/of hemelwaterton bekomen.

Inmiddels hebben al 1.202 gezinnen zich aangemeld voor de groepsaankoop. Ondertussen zijn ook de firma’s aangesteld en zijn de prijzen en voorwaarden gekend. Iedereen die zich inschreef voor de actie, kreeg een bericht over de verdere stappen.

Nog niet ingeschreven maar wel interesse?

De prijzen en voorwaarden van de actie blijven voor alle inwoners van de deelnemende gemeenten geldig tot 30 juni 2022. Contacteer één of meerdere gekozen firma’s en vraag een offerte op maat voor jouw hemelwaterput, infiltratieput of hemelwaterton. Je vindt de contactgegevens van de gekozen firma’s met hun prijzen en voorwaarden op www.iok.be/hemelwater.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 014 56 27 88 of duurzaamheidsteam@iok.be

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Meer info op www.kempen2030.be.

Nieuwsoverzicht
groepsaankoop

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP