Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Huiskamervoorstellingen bij Olense gastgezinnen

30 augustus ’21 (ma)
Dit najaar zetten vier Olense gastgezinnen hun deur weer open voor een nieuwe reeks huiskamervoorstellingen. Het wordt weer een mooie editie met een zeer divers aanbod aan muziekgenres. De gratis voorstellingen zijn aangeboden door vzw Keizer Karel en starten telkens om 20.00 uur.

donderdag 7 oktober: Guy Verlinde Duo

gastgezin Dauwen - Vandeperre

adres: Wilgenstraat 55

Guy Verlinde is een bekend muzikant uit de Belgische blues-scene. Het afgelopen decennium toerde hij met zijn band ‘The Mighty Gators’ non-stop door Europa. De laatste jaren ligt zijn focus meer op een kleinere bezetting met akoestische luistersongs. Met het album ‘All Is Forgiven’ laat hij horen dat hij naast de blues ook thuis is in Americana en het singer-songwriter genre.

Tijdens de huiskamervoorstelling ligt de nadruk op de songs van zijn laatste album met verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding … maar vooral over de positieve kracht van muziek. Een niet te missen concert met dromerige verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

donderdag 14 oktober: Tuesday Night Music Club

gastgezin Belis - Verbinnen

adres: Gerheiden 95

Hun voorliefde voor muziek zonder franjes bracht muzikanten Jan en Vincent samen. Dit duo brengt klassiekers in een laid-back versie, ontdaan van alle toeters en bellen. In 2017 deed Jan mee aan The Voice van Vlaanderen waar hij met een cover van ‘Here today’ van Paul McCartney de voltallige jury deed draaien.

donderdag 21 oktober: Stefan Dixon

gastvrouw Nathalie Frenay

adres: Sterrewijzer 6

Deze Brusselaar met Zuid-Afrikaanse roots brengt een verfrissende kijk op onze Vlaamse muziek. De voorbije 14 jaar leerde hij tal van Vlaamse artiesten en hun repertoire kennen. Tijdens de huiskamervoorstelling beluister je zijn meest geliefde Vlaamse nummers, vertaald in zijn moedertaal. Een verrassend resultaat.

donderdag 28 oktober: Frank Mercelis & Antoon Offeciers

gastgezin Van Rompaey - De Beuckeleer

adres: Kattestraat 20

In ‘Talk To Me In French’ neemt zanger en acteur Frank Mercelis, onder andere bekend van ‘Eddy et les Vedettes’, je mee in de wereld van de Franse chansons. Hij brengt zowel covers als eigen songs met soms pijnlijke verhalen over zijn seksuele escapades. Het is een persoonlijke en vrij intieme muziekvertelling.

Inschrijven?

Woon je in Olen of in de parochie St.-Jozef-Olen op grondgebied Geel? Dan kan je je inschrijven op twee manieren:

Aarzel niet te lang want de plaatsen zijn beperkt.

Nieuwsoverzicht
Frank Mercelis

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP