Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Mysterieuze kinderwandeling in Teunenberg op 25 en 26 september

06 september ’21 (ma)
Wist jij dat er in de bossen van Teunenberg een drakenkoninkrijk verscholen ligt? Ga mee op zoek naar de magische formule om de bewoners van Drakenrijk te redden uit de klauwen van de Grote Krikkedol.

Het verhaal

Al eeuwenlang wonen er prinsen en prinsessen die een lieve draak als huisdier hebben. De draken werden allemaal getemd door stoere drakenridders. In ‘Drakenrijk’ is iedereen gelukkig en tevreden .

Maar op een dag zijn er geruchten dat de Grote Krikkedol op weg is naar Drakenrijk. Dat is heel slecht nieuws want de Grote Krikkedol is een reusachtige vuurspuwende draak die het gemunt heeft op de lieve draakjes en hun baasjes. De koningin van Drakenrijk wil het gevaarlijke monster dan ook zo snel mogelijk uitschakelen maar dat kan alleen maar met een geheimzinnige magische formule die beschreven staat in een eeuwenoude tekst. Iedereen is wanhopig op zoek naar deze tekst maar niemand weet waar die te vinden is.

Ga mee op zoek naar de tekst en magische formule om de bewoners van Drakenrijk te redden uit de klauwen van de Grote Krikkedol.

Praktisch

  • Zaterdag 25 en zondag 26 september, domein Teunenberg, Boerenkrijglaan 51e.
  • De wandelingen starten om 13.00 uur. Om de 15 minuten start er een wandeling en per wandeling kunnen 25 personen deelnemen.
  • 2 euro
  • Vooraf inschrijven via ticketgang.be of aan het loket bij Vrije Tijd.
  • De wandeling is toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.
Nieuwsoverzicht
drakenbos

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP