Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Start wegen- en rioleringswerken Neerbuul - Molenstraat

08 september ’21 (wo)
Op 13 september gaan de geplande riolerings- en wegenwerken in Neerbuul en Molenstraat van start. Crauwels nv is als aannemer aangesteld. In eerste fase werkt hij van bakkerij Calaerts tot net voor het kruispunt met het shopping park. De straat wordt meteen afgesloten voor alle verkeer.

Waarmee moet je rekening houden?

  • Er wordt van maandag tot en met vrijdag gewerkt van ongeveer 7.00 tot 17.00 uur.
  • De straat wordt op maandag 13 september meteen afgesloten voor alle verkeer, inclusief fietsers. Er wordt een plaatselijke omleiding voorzien.
  • Zodra de weg wordt opgebroken, krijgt hij een tijdelijke laag in steenslag. Zo kan je als bewoner veilig tot aan je woning geraken.
  • De bussen van De Lijn kunnen tijdens de werken de belbushalte in de werkzone niet bedienen. Je kan opstappen aan de twee haltes Shopping in het shoppingpark.

Welke omleiding volg je?

doorgaand verkeer

  • Komende van Oevel/Westerlo in de richting van O.-L.-V.-Olen volg je de omleiding via Nijverheidsstraat, Industrielaan, Aarschotseweg en Geelseweg.
  • Van Herentals of O.-L.-V.-Olen in de richting van Oevel/Westerlo volg je de omleiding via Geelseweg, Herentalseweg, fly-over te Geel en Nijverheidsstraat. Vervolgens sluit deze omleiding verder aan op bovenstaande info.

omleiding fietsers

  • De omleiding loopt in beide richtingen via Molenstraat, Boskant, Missestraat en Geelseweg. 

Meer info en updates?

Op www.slimdoorolen.be vind je alle informatie over dit project. Schrijf je via deze website bovendien in op de nieuwsbrief. Zo ben je steeds op de hoogte van de meest actuele planning (Als de werken afgelopen zijn, ontvang je geen berichten meer.)

Nieuwsoverzicht
werken aan Neerbuul

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

LCP