Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Olen doet mee aan nationale test BE-Alert op 7 oktober

22 september ’21 (wo)
Op donderdag 7 oktober vindt een nationale test van BE-Alert plaats. Ook Olen neemt samen met enkele andere gemeenten uit het Neteland deel aan de test. Zo willen we onze procedures nog eens testen.

Test op 7 oktober

Ben je ingeschreven op BE-Alert? Dan ontvang je op donderdag 7 oktober een testbericht.

Wat is BE-Alert?

Bij een noodsituatie zoals een grote brand, ontploffing of overstroming willen we onze inwoners en bezoekers zo snel mogelijk verwittigen. Daarom besliste het lokaal bestuur in het voorjaar van 2017 om in te tekenen op BE-Alert, een systeem dat ingeschreven burgers meteen op de hoogte stelt van een noodsituatie via sms, e-mail of telefoon.

Hoe schrijf ik me in?

Registreer je op www.be-alert.be. Zo word je op de hoogte gehouden als er iets gebeurt in jouw omgeving. Wil je ook verwittigd worden bij een noodsituatie op het werk of bij jouw familie? Je kan meerdere adressen registreren. Ook kan je je gegevens op elk moment aanvullen, wijzigen of verwijderen.

Nieuwsoverzicht
test be-alert

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
tel.
014 27 94 45
e-mail
communicatie@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
LCP