Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Tussen Doffen en station Olen fiets je over fietsostrade

22 september ’21 (wo)
Op de 36 kilometer lange fietsostrade Herentals-Balen kan de provincie Antwerpen weer 1,5 kilometer gerealiseerde fietsweg afvinken. Voortaan fiets je in Olen tussen Doffen en het station over een gloednieuw deel van de fietsostrade.

Maar liefst 75% van onze inwoners woont op minder dan 2 km van de fietsostrade. Door de opening van dit deel van de fietsostrade heb je als fietser een rechtstreekse verbinding met de sportvelden ter hoogte van de Gestelstraat. Maar ook voor de werknemers van bijvoorbeeld Umicore en Aurubis is hun werkplaats voortaan vlot bereikbaar met de fiets aangezien de fietsostrade bijna voorbij de voordeur passeert.

Hoe nu verder?

Ondertussen gaat de realisatie van de fietsostrade F105 HerentalsBalen verder. De fietsweg tussen Doffen en de fietsbrug over het kanaal Bocholt-Herentals is ook al gerealiseerd. Het is wel nog wachten tot de werken tussen het station in Herentals en de fietsbrug over het kanaal Bocholt-Herentals afgerond zijn. Indien deze werken vlot verlopen, fiets je in de loop van dit najaar van het
station in Herentals tot aan het station in Olen.

Nieuwsoverzicht
fietsostrade

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP