Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Schrijf je in voor de infoavond over Zonneregio Kempen

13 oktober ’21 (wo)
De Olense Klimaatmakers zijn er volle bak ingevlogen. Op dinsdag 19 oktober bieden ze je samen met Campina Energie een infoavond over Zonneregio Kempen aan. Kom te weten of zonnepanelen of een thuisbatterij iets voor jou zijn.

Zijn zonnepanelen op je dak in 2021 nog altijd interessant?

Ja hoor. Zonnepanelen zijn in de eerste plaats een positieve investering in de toekomst. Door de afschaffing van de terugdraaiende teller ontstaat de indruk dat zonnepanelen niet meer interessant zijn. Maar niets is minder waar.

In 2021 krijg je nog een premie tot 1.500 euro voor zonnepanelen en thuisbatterijen. In 2022 vermindert deze premie met een kwart. Een ideaal moment dus om te kijken of zonnepanelen of een thuisbatterij iets voor jou zijn.

Tijdens de infoavond vertelt Campina Energie je alles over ‘Zonneregio Kempen? Ja graag.’ Deze actie voert campagne voor meer zonnepanelen in de Kempen. Het principe is vergelijkbaar met
een samenaankoop: door met velen samen aan te kopen wordt de prijs gedrukt.

Praktisch

  • Dinsdag 19 oktober om 20.00 uur
  • Gratis
  • Je kan de infoavond zowel online volgen (je ontvangt een deelnamelink na registratie) als live in de bovenzaal van de bib, Oevelseweg 24. Jij kiest waar het voor jou het best uitkomt!
  • Schrijf je op voorhand in via www.ticketgang.be  of stuur een mailtje naar klimaatmakers@olen.be. Nadien ontvang je een mail met alle praktische informatie.

Meer weten over de Klimaatmakers en hun acties? Check www.klimaatmakers.be/olen

Nieuwsoverzicht
klimaatmakers Olen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP