Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Extra vaccin voor 65-plussers in vaccinatiecentrum Grobbendonk

13 oktober ’21 (wo)
De overheid heeft beslist om personen met een verminderde immuniteit, bewoners van de woonzorgcentra en alle 65-plussers een extra prik te geven van het coronavaccin. Het vaccinatiecentrum van Grobbendonk zal daarom langer openblijven. Het vaccinatiecentrum van Tielen sloot al begin september.

Tijdens de komende weken worden er naast de extra prikken ook nog nieuwe vaccinatieschema’s opgestart voor onder meer nieuwe 12-jarigen.

Kom je voor een (bijkomende) prik in aanmerking, dan kan je als inwoner van Olen hiervoor voortaan terecht in Grobbendonk in plaats van Tielen.

Met het boostervaccin ben je langer beschermd tegen het coronavirus. Inwoners die een Pfizer-vaccin hebben gekregen, krijgen zes maanden na hun laatste prik hun derde vaccin. Heb je een AstraZeneca of Johnson & Johnson-vaccin gekregen, dan krijg je na vier maanden opnieuw een uitnodiging. De boostervaccins zijn Pfizer-vaccins.

Nieuwe uitnodigingen

Moet je binnenkort dus opnieuw gevaccineerd worden? Dan zal je een uitnodiging krijgen voor het vaccinatiecentrum van Grobbendonk (niet meer Tielen). Het vaccinatiecentrum bevindt zich in militair domein Den Troon, Koolaardestraat 34.

Als je aan de beurt bent, krijg je ongeveer twee weken op voorhand een persoonlijke uitnodiging. De brief stuurt de Vlaamse overheid per post naar je officiële domicilieadres zoals dat bekend is in het rijksregister. Je vindt ook meteen een digitale versie van je uitnodiging via www.burgerprofiel.be.

Geen vervoer?

Heb je geen vervoer en kan niemand je brengen? Neem dan contact op met de Minder Mobielen Centrale van onze gemeente via 014 24 86 05.
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

LCP