Gemeente Olen

Nieuws : Vrije Tijd

 • Alle berichten
 • Kerkconcert Yevgueni op 15 februari

  kerkconcert Yevgueni ma 16 sep
  Yevgueni trekt komende winter met een heel bijzondere tournee langs dertig kerken doorheen Vlaanderen. In samenwerking met cultuurcentrum De Werft heeft vzw Keizer Karel Olen deze Vlaamse kleinkunstgroep kunnen strikken voor een optreden in de kerk van O.-L.-V.-Olen.
 • Kinderwandeling 'Het mysterie van de gouden hartjes' op 29 september

  Elfenkoningin -foto van Wil Vestjens vr 13 sep
  Ontmoet de mysterieuze bewoners van Teunenberg tijdens deze sprookjeswandeling en maak kennis met een complete trollenfamilie en andere mysterieuze figuren. Een aanrader voor de hele familie.
 • Expo Olense Kunstkring in het gemeentehuis

  OK 2000 di 3 sep
  Kom in september eens langs in het gemeentehuis voor een boeiende tentoonstelling van de Olense Kunstkring OK2000. Je ontdekt er schilderijen in acryl en olieverf in de meest uiteenlopende stijlen en technieken.
 • Schrijf je kind in voor het Muzieklab in basisschool Toermalijn

  muziek di 3 sep
  Toont je zoon of dochter interesse in muziek? Goed nieuws! Vanaf september richt het lokaal bestuur Olen en de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Herentals muzieklessen in voor kinderen vanaf het derde leerjaar.
 • Human Rights Cartoonexpo in samenwerking met Amnesty International

  human rights cartoonexpo ma 26 aug
  Sinds 2009 reikt de Kartoenale samen met Amnesty International jaarlijks een speciale prijs uit voor het thema mensenrechten. Tien jaar mensenrechtencartoons resulteert nu in een boeiende tentoonstelling, ‘Human Rights Cartoonexpo’, met veertig cartoons uit alle hoeken van de wereld.
 • Iets organiseren? Reken op onze ondersteuning

  Huur een locatie bij het lokaal bestuur ma 26 aug
  Organiseer je een straatfeest? Of houdt je vereniging een boeiende lezing? Er zijn verschillende manieren waarop wij jou kunnen ondersteunen bij de organisatie van evenementen of activiteiten.
 • Vrijetijdspas voor mensen met een laag inkomen

  ma 26 aug
  Iedereen heeft recht op ontspanning. Dat kost echter vaak veel geld, geld dat sommige gezinnen niet meer over hebben. Omdat het lokaal bestuur wil dat mensen die in armoede leven ook kunnen deelnemen aan het vrijetijdsleven in onze gemeente, is er de vrijetijdspas.
 • Tekentalenten gezocht voor de cartoonwedstrijd 'Olense Kartoenale'

  Volg jij Anneke Van Steijn op als winnaar van de Kartoenale? di 25 jun
  Vanaf 1 juli kan je deelnemen aan de jaarlijkse cartoonwedstrijd ‘Olense Kartoenale’. Voor de 31ste editie kozen we samen met hoofdsponsor Sopraco nv voor het hoofdthema ‘Leder, van rund tot handtas, van os tot leren rok, van koe tot elegante schoen’. 
 • Wijzigingen aan foto's van de fietszoektocht Olense Kartoenale

  Foto 53 fietszoektocht Olense Kartoenale 2019 ma 3 jun
  Foto 35 en foto 53 hebben een lichtjes gewijzigd uitzicht gekregen.
 • Fiets- en puzzelplezier met fietszoektocht van Olense Kartoenale

  Illustratie çois Veldeman wo 15 mei
  Grappige cartoons, leuke vragen en veel puzzelplezier kruisen je pad op de deze editie van de fietszoektocht van de Olense Kartoenale. Je ontdekt verborgen paadjes en mooie trage wegen.
1-10 Van 10
LCP