Gemeente Olen

Nieuws : Vrije Tijd

 • Alle berichten
 • Carmelita Ross 25 jaar ereburger

  Carmelita Ross ma 4 nov
  Zondag 27 oktober vierden we Carmelita Ross, herdachten we de motivatie voor die benoeming en informeerden we ons over de huidige situatie in Guatemala.Tot haar spijt kon Carmelita er niet bij zijn. Maar je kan hier wel haar boodschap aan ons bekijken.
 • Een mirakel tijdens Olen Jaarmarkt op 17 november?

  Olen jaarmarkt do 24 okt
  In mei, tijdens een rustpauze op weg naar Scherpenheuvel, kwam er tot verbazing van menig bedevaarder plotseling bier uit de dorpspomp van Olen-Centrum. Een mirakel was geschied. Is dit een eenmalig gebeuren of mogen we zoiets buitengewoons nog eens verwachten tijdens de jaarmarkt? Wie weet...
 • Ga mee winterwandelen en maak kans op overnachting of mand vol streekproducten

  nieuw seizoen winterwandelingen van start do 24 okt
  Nu de dagen korter worden, kunnen we uitkijken naar lange wandeltochten. Kempens Karakter organiseert samen met tien gemeenten opnieuw een reeks fijne winterwandelingen. Neem je aan vijf wandelingen deel, dan maak je zelfs kans om een prijs te winnen.
 • Reserveer nu je kraampje op de kindermarkt van 17 november

  Kindermarkt do 24 okt
  Zoals elk jaar krijgen de kinderen een apart plaatsje op de kindermarkt van Olen Jaarmarkt. Wil jij hieraan deelnemen en je oud speelgoed, zelfgebakken wafels, knutselwerkjes,… verkopen? Reserveer dan je gratis kraampje.
 • Schrijf je in voor de activiteiten van de seniorenweek

  seniorenweek di 22 okt
  Tijdens de seniorenweek van 18 tot en met 22 november lokken we je graag naar buiten met een gevarieerd seniorenprogramma. Schrijf je snel in voor deze activiteiten bij Vrije Tijd.
 • Verzamel de reeks bierviltjes van Olen-Jaarmarkt

  Verzamel de bierviltjes van Olen-Jaarmarkt ma 23 sep
  Ook dit jaar kan je de vijf bierviltjes verzamelen in het teken van Olen-Jaarmarkt op 17 november. Ben jij een verzamelaar of wil je gewoon een aandenken aan Olen-Jaarmarkt? Kom dan je gratis pakket afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis of het sociaal huis.
 • Kerkconcert Yevgueni op 15 februari

  kerkconcert Yevgueni ma 16 sep
  Yevgueni trekt komende winter met een heel bijzondere tournee langs dertig kerken doorheen Vlaanderen. In samenwerking met cultuurcentrum De Werft heeft vzw Keizer Karel Olen deze Vlaamse kleinkunstgroep kunnen strikken voor een optreden in de kerk van O.-L.-V.-Olen.
1-7 Van 7

Filter

Filter op categorie

Filter op datum

LCP