Gemeente Olen

Nieuws : Vrije Tijd

 • Alle berichten
 • Activiteiten voor kinderen tijdens de paasvakantie in Neteland

  2019 paasvakantie Neteland ma 18 mrt
  Wil je tijdens de paasvakantie graag eens sporten in een andere gemeente? Niet alleen in Olen, maar ook in de andere gemeenten van het Neteland valt er weer heel wat te beleven voor kleuters, kinderen van de lagere school en tieners. Ontdek snel het volledige programma.
 • Schrijf je in voor de vrijetijdsactiviteiten voor kids in de paasvakantie

  paasvakantie ma 11 mrt
  Joepie, de paasvakantie is in aantocht! Heb jij ook al zin in twee weken vol sport, spel en andere coole activiteiten? Wil je mee op avontuur naar Plopsa Indoor of kom je graag alles te weten over de Romeinen? Schrijf je dan snel in voor onze activiteiten in de paasvakantie. Het wordt weer supertof!
 • Stel je kandidaat voor de Olense cultuurprijzen 2019

  winnaars cultuurprijs 2017 vr 1 mrt
  Elke twee jaar reiken het lokaal bestuur en de cultuurraad een cultuurprijs uit aan een persoon en aan een vereniging die dit verdienen. Ken je een persoon of een vereniging die voor de cultuurprijs in aanmerking komt? Nog tot en met 30 april kan je zelf kandidaten voordragen.
 • WANTED: gastgezinnen voor de huiskamervoorstellingen

  huiskamervoorstelling in 2018 vr 1 mrt
  Al voor de tiende keer op rij zorgt vzw Keizer Karel in het najaar voor vier interessante huiskamervoorstellingen. Zie jij het ook wel zitten om je huiskamer open te stellen voor minstens 30 personen? Schrijf je dan in als gastgezin via het aanvraagformulier dat je kan downloaden op deze pagina.
 • Tentoonstelling Olense fotografen: focus op Mechelen

  Vrijwillige fotografen naar Mechelen vr 1 feb
  De Olense vrijwillige fotografen trokken dit najaar naar Mechelen, een stad met vele uitdagingen en succesvolle oplossingen. Het resultaat van hun tocht doorheen Mechelen kan je in februari en maart komen bezichtigen in de raadzaal van het gemeentehuis en dit tijdens de openingsuren.
 • Nieuw seizoen winterwandelingen van start

  nieuw seizoen winterwandelingen van start wo 31 okt
  Nu de dagen korter worden is het uitkijken naar lange wandeltochten. De gemeenten uit de regio van Kempens Karakter hebben weer tal van mooie routes uitgestippeld. Tijdens of na de wandeling word je verrast met een soepje, een biertje of een ander proevertje.
1-6 Van 6

Filter

Filter op categorie

Filter op datum

LCP