Gemeente Olen

Nieuws : Vrije Tijd

 • Alle berichten
 • Ontwerp nieuw speelterrein Vierbeuk

  ma 21 jan
  Een tijdje terug nodigde het lokaal bestuur geïnteresseerden uit om mee na te denken over een nieuw speelterrein in de nieuwe kavel Vierbeuk. Op basis van de verzamelde ideeën ontwierp een landschapsarchitect in opdracht van het bestuur een eerste voorstel. Ook zo benieuwd naar het eerste ontwerp?
 • Winterjogging in Olen op 27 januari - haal samen 1.000 kilometer

  winterjogging vr 11 jan
  Op zondag 27 januari is er een winterjogging die start aan de finste piste. Je kan kiezen tussen afstanden van 4, 8 of 12 kilometer. Het lokaal bestuur daagt je uit om samen met alle deelnemers samen 1.000 kilometer of meer te lopen.
 • Haal het gratis nieuwe logiesboek 2019 van ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’ in huis

  logeren in vlaanderen ma 7 jan
  Ga jij ook graag op vakantie of een weekendje weg in eigen land? Elk jaar bundelt Logeren in Vlaanderen Vakantieland meer dan 700 leuke logeeradresjes in een handig boek. Deze uitgebreide vakantiecatalogus staat boordevol tips om je te laten verwennen aan de kust, op het platteland of in de stad.
 • Schrijf je nu al in voor onze sportquiz!

  do 3 jan
  In februari zet het lokaal bestuur samen met de Erfgoedcel Kempens Karakter het sportverleden van Olen en onze regio in de kijker. Er volgt een boeiend programma waar je in De Driehoek van februari alles over te weten komt. Noteer nu alvast de sporterfgoedquiz op zaterdag 23 februari in je agenda.
 • Maak van jouw straat een speelstraat

  Een speelstraat in Olen wo 2 jan
  Wil jij dat jouw straat tijdens bepaalde uren afgesloten wordt voor doorgaand verkeer zodat kinderen er kunnen spelen? En woon jij in één van de straten die in aanmerking komen? Vraag dan zo snel mogelijk goedkeuring aan om je straat om te vormen tot speelstraat tijdens de schoolvakanties.
 • Online voorverkoop Gladiolen start op zaterdag 5 januari

  vr 28 dec
  Op zaterdag 5 januari start de online voorverkoop van Gladiolen. Dit jaar viert het Olense festival zijn 20-jarig jubileum. Het belooft een topeditie te worden die je niet wil missen. Om iedereen evenveel kans te geven, kunnen tickets voortaan enkel online aangekocht worden.
 • Nieuw seizoen winterwandelingen van start

  nieuw seizoen winterwandelingen van start wo 31 okt
  Nu de dagen korter worden is het uitkijken naar lange wandeltochten. De gemeenten uit de regio van Kempens Karakter hebben weer tal van mooie routes uitgestippeld. Tijdens of na de wandeling word je verrast met een soepje, een biertje of een ander proevertje.
1-7 Van 7
LCP