Gemeente Olen

Nieuws : lokaal dienstencentrum Komie Geire

 • Alle berichten
 • Cupcakes versieren voor kinderen - woensdag 18 september

  cupcakes versieren vr 13 sep
  Samen met bewoners van woonzorgcentra en bezoekers van CADO Olen gaan de kinderen aan de slag om cupcakes om te toveren tot echte kunstwerkjes. Ondertussen kan je genieten van livemuziek. Via een verteltheater maak je kennis met het thema dementie. Ook ouders en grootouders zijn ook welkom.
 • Theatermonoloog 'Va is koning' in St.-Martinuskerk

  Va is koning vr 13 sep
  ‘Va is Koning’ is een aangrijpende theatermonoloog over (jong)dementie. Verrassend, intiem, zonder meligheid en vaak doorspekt met een vleugje humor, maar vooral (h)eerlijk.
 • Week van de dementie - Ontdek wat Olen allemaal doet

  Olen dementievriendelijke gemeente vr 13 sep
  De week van 15 tot 21 september staat in het teken van dementie. Aanleiding hiervoor is de Wereld Alzheimerdag op 21 september. Ook in Olen kan je gratis deelnemen aan verschillende activiteiten.
 • Repair Café op zaterdag 5 oktober

  repair café do 5 sep
  Stofzuiger kapot? Een gat in je favoriete broek? Een computer die traag opstart? Gooi je spullen niet weg maar laat ze herstellen tijdens het Repair Café. Ben je zelf handig? Dan kan ook jij andere mensen gelukkig maken en defecte spullen herstellen. Inkom is gratis.
 • Gezocht: liefhebbers kalligrafie of handlettering

  Samen veerkrachtig di 3 sep
  We zijn op zoek naar vrijwilligers die kalligrafie of handlettering beheersen en die tussen 28 en 30 september spreuken op ramen van openbare gebouwen en woningen willen aanbrengen. Dit is voor de actie "Spreuken in het straatbeeld" die het taboe over geestelijke gezondheid wil doorbreken.
 • Bekijk de activiteitenkalender van september van Komie Geire

  wo 21 aug
  In september staat er weer een bruisend programma op je te wachten in Komie Geire. Benieuwd?
 • Vrijwilliger in het computerhoekje, iets voor jou?

  op zoek naar een vrijwilliger voor de computerhoek wo 21 aug
  Omwille van het grote succes van het computerhoekje, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ben jij gepassioneerd door digitale toestellen en toepassingen en hou je ervan om jouw kennis te delen met anderen? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken.  
 • Benieuwd naar het menu van september in restaurant Komie Geire?

  di 13 aug
  Raadpleeg het menu van september en reserveer tijdig je plaatsje. Voor gemiddeld 8 euro geniet je mee van een volwaardige driegangenmaaltijd.
1-8 Van 8
LCP