Gemeente Olen

Nieuws : lokaal dienstencentrum Komie Geire

 • Alle berichten
 • Doe mee met 'Dag van de buren' en win een kubb-spel

  dag van de buren di 30 apr
  Op vrijdag 24 mei is het ‘Dag van de Buren’. In heel Europa komen buren samen voor een hapje, een drankje en een fijne burenbabbel. Ook in Olen doen we mee.
 • Soep met babbeltjes of crème-glas op 't gras

  buurtbus gaat op pad di 30 apr
  De buurtbus van het lokaal bestuur trekt er opnieuw op uit. Haar missie: buren samenbrengen voor een gezellige babbel. De medewerkers voorzien gratis soep of ijs, spelmateriaal, de mogelijkheid om je buren uit te dagen voor een spelletje kubb of pitjesbak en muziek voor sfeer en gezelligheid.
 • Workshop 'Ontdek je buurt met Hoplr'

  hoplr di 30 apr
  Weet je niet goed hoe je met Hoplr van start moet gaan? Dan helpen wij je graag op weg. Ook als je al lid bent maar nog niet helemaal mee bent, is deze workshop iets voor jou.
 • Zet jouw mantelzorger in de koekjes

  koekjes bakken voor de mantelzorgers di 30 apr
  Mantelzorgers: mensen die vrijwillig voor andere mensen zorgen die het nodig hebben. Wat is nobeler dan dat? Daarom wil het lokaal bestuur op de Dag van de Mantelzorg op zondag 23 juni deze mantelzorgers eens in de bloemetjes zetten. Of beter: in de koekjes.
 • Trage wandeling voor gebruikers rollator of rolstoel

  trage wandeling ma 15 apr
  Elke woensdag kan je deelnemen aan de trage wandeling. Dat is een wandeling van ongeveer een uur waarbij het tempo volledig is aangepast aan gebruikers van een rollator of een rolstoel. Je wandelt doorheen Olen en de nabije omgeving.
1-5 Van 5
LCP