Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Nieuws : Nieuws algemeen

 • Vernieuwing grachten en overkluizingen Schambraken

  schambraken ma 21 sep
  Er staan al een tijdje werken gepland in Schambraken om er de grachten en overkluizingen te vernieuwen. Het coronavirus zorgde ervoor dat het dossier vertraging opliep. Intussen is er een aannemer aangesteld, Couwberghs nv uit Eindhout, en kunnen de werken binnenkort van start gaan.
 • Werken O.-L.-V.-Olen: Start wegen- en rioleringswerken Spoorwegstraat in week van 28 september

  werken do 17 sep
  De aannemer start in de week van 28 september met wegen- en rioleringswerken in Spoorwegstraat. Dit vermoedelijk meteen op maandag 28 september maar de planning kan enkele dagen opschuiven naargelang de vordering van de werken in Weier (daar is de aannemer nu al bezig).
 • Team Gebouwen maakt scholen coronaproof met gloednieuwe wastafels

  wastafels wo 16 sep
  Regelmatig je handen wassen met water en zeep is heel belangrijk in de strijd tegen het coronavirus COVID-19, zowel voor jong als oud. Om de lagere scholen te ondersteunen, voorzagen de medewerkers van team Gebouwen de gemeentelijke scholen De Kriebel en De Kleine Wijzer van tien extra wastafels.
 • Openbaar onderzoek windturbines Umicore

  do 10 sep
  Umicore NV heeft een omgevingsvergunningsaanvraag ingediend voor het bouwen en exploiteren van twee windturbines op de eigen bedrijfssite, gelegen in Watertorenstraat 33.
 • Een evenement organiseren? Vergeet het COVID Event Risk Model niet!  

  wo 1 jul
  Wil je deze zomer of in het najaar nog een evenement organiseren in Neteland (Olen, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Vorselaar) zoals een buurtfeest, muziekevenement, markt, garageverkoop, wandeling of sportwedstrijd? Vanaf 1 juli doorloop je verplicht het COVID Event Risk Model. 
 • Wij werken op afspraak

  ma 29 jun
  Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.
 • COVID-19 toeslag in het Groeipakket

  ma 22 jun
  Gezinnen die het financieel moeilijk hebben wegens een inkomensverlies door de coronacrisis, kunnen eenmalig een extra ondersteuning van 120 euro krijgen via het Groeipakket. Je kan de COVID-19-toeslag aanvragen van 15 juni tot en met 31 oktober.
1-7 Van 7
LCP