Gemeente Olen

Nieuws : Verkeer en veiligheid

 • Vanaf 25 mei hinder door herstellingen betonvakken

  wo 20 mei
  Vanaf 25 mei herstellen medewerkers van Technische Dienstverlening betonvakken aan het fietspad te Industrielaan, Oevelseweg, Lammerdries-Oost en Stadsestraat. De herstellingswerken worden één voor één uitgevoerd (niet gelijktijdig) en eindigen normaal rond 24 juli.
 • Hinder door aanleg glasvezelkabel van 25 mei tot en met 12 juni

  ma 18 mei
  Van 25 mei tot en met 12 juni legt Telenet een glasvezelkabel aan in de Watertorenstraat, Welvaartstraat, Kasteelstraat, Leemanslaan en een stukje Lichtaartseweg. De werken bestaan uit 7 fasen.
 • Blijven fietsen allemaal!

  jijmorgenook do 14 mei
  Heb jij de voorbije weken tijdens de lockdown ook je fiets (her)ontdekt? Het is ons in ieder geval opgevallen dat er in onze gemeente flink meer gefietst wordt. Top! Dat kunnen we alleen maar blijven aanmoedigen. De ideale ontspanning om je hoofd leeg te maken en bovendien een gezonde bezigheid.
 • Gemachtigd opzichters terug aan de schoolpoorten

  gemachtigd opzichter do 14 mei
  Vanaf maandag 18 mei – met morgen een testdag - gaan de lessen in de scholen gedeeltelijk terug van start. Dat betekent ook dat de gemachtigd opzichters vanaf vrijdag terug paraat staan om de schoolgaande kinderen veilig te helpen oversteken. 
 • Nieuwe data werken brug Hoogbuul: brug afgesloten op 28 mei en 12 juni

  vervanghalte De Lijn vr 8 mei
  Door de coronacrisis konden de werken aan de brug aan Hoogbuul niet doorgaan. Inmiddels is er een nieuwe planning gemaakt. Hierdoor is de brug afgesloten op 28 mei en 12 juni.
 • Fietsomleiding door werken aan oever Kempisch Kanaal St.-Jozef-Olen

  fietsomleiding ma 6 apr
  De Vlaamse Waterweg voert in de periode van 1 april tot en met 30 juni (wijziging) herstellingswerken uit aan de oever van het Kempisch Kanaal ter hoogte van de brug in St.-Jozef-Olen. Voor fietsers geldt er een omleiding. In het najaar wordt een ander stuk van diezelfde oever onder handen genomen.
 • Vernieuwing voetpad Leemanslaan

  omleiding Leemanslaan do 5 mrt
  Vanaf 13 maart herstellen medewerkers van Technische Dienstverlening het voetpad aan Leemanslaan. De werken brengen tijdelijk hinder met zich mee. Het einde is voorzien rond 30 juni. Het weer kan mogelijk voor vertraging zorgen.
 • Tijdelijke verkeersmaatregelen voor het naschools afsluiten van de Schoolstraat

  vr 23 aug
  Van 2 september 2019 tot en met 30 juni 2020, met uitzondering van de schoolvrije dagen, wordt Schoolstraat gedeeltelijk afgesloten bij het einde van de schooltijd.
1-8 Van 8
LCP