Gemeente Olen

Nieuws

 • Alle berichten
 • Geef mee vorm aan het waterbeleid van de toekomst

  waterbeleid ma 7 jan
  Water belangt ons allemaal aan. Daarom krijgt iedereen de kans om mee vorm te geven aan het waterbeleid van de toekomst. Nog tot en met 18 juni kan je deelnemen aan het openbaar onderzoek over de waterbeleidsnota 2020-2025.
 • Vanaf maandag 7 januari tijdelijk eenrichtingsverkeer op de N152

  wegenwerken vr 4 jan
  7 januari gaan de nutsmaatschappijen verder met de voorbereidende werken voor de heraanleg van de dorpskern in Olen-Centrum. De nutsmaatschappijen vernieuwen leidingen die aan vervanging toe zijn en breiden de bestaande netinfrastructuur uit. Alle info over de werken lees je op www.slimdoorolen.be.
 • Maak van jouw straat een speelstraat

  Een speelstraat in Olen wo 2 jan
  Wil jij dat jouw straat tijdens bepaalde uren afgesloten wordt voor doorgaand verkeer zodat kinderen er kunnen spelen? En woon jij in één van de straten die in aanmerking komen? Vraag dan zo snel mogelijk goedkeuring aan om je straat om te vormen tot speelstraat tijdens de schoolvakanties.
 • Voortaan geen rattenvergif meer verkrijgbaar bij het lokaal bestuur

  di 1 jan
  Tot voor enige tijd kon je gratis rattenvergif krijgen van het lokaal bestuur. Omwille van een gewijzigde wetgeving mag het lokaal bestuur voortaan het vergif niet meer verdelen.
 • Wegenwerken N152: heraanleg dorpskern Olen-Centrum

  do 27 dec
  Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken over de werken in Olen-Centrum of ben je op zoek naar handige kaartjes waarop de omleidingen en verschillende werkfasen staan aangeduid? Je vindt alle updates op www.slimdoorolen.be.
 • Nieuw seizoen winterwandelingen van start

  nieuw seizoen winterwandelingen van start wo 31 okt
  Nu de dagen korter worden is het uitkijken naar lange wandeltochten. De gemeenten uit de regio van Kempens Karakter hebben weer tal van mooie routes uitgestippeld. Tijdens of na de wandeling word je verrast met een soepje, een biertje of een ander proevertje.
31-36 Van 36
LCP