Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Nieuws

 • Alle berichten
 • Lezing in de bib: Lander Van Tricht over de globale feiten en regionale gevolgen van de klimaatopwarming

  lezing Lander Van Tricht di 25 aug
  In het najaar van 2020 zijn er in de bibs van het Neteland opnieuw verschillende lezingen. Het thema dit jaar: ‘Vijf inzichten voor het nieuwe decennium’. Op 15 september bijten we in Olen de spits af met een lezing van Lander Van Tricht over klimaatopwarming.
 • Sportsnack: een sportieve naschoolse opvang

  ma 24 aug
  Heb je zin in een uurtje sporten meteen na school? Doe dan op donderdag van 16.00 tot 17.00 uur mee met de Sportsnack. Je leert verschillende sporten kennen en je blijft op een leuke en ontspannende manier in beweging. De lessen zijn gratis en voor alle kinderen van de lagere school.
 • Vijf nieuwe fietsstraten in O.-L.-V.-Olen

  fietsstraat ma 24 aug
  Vanaf eind augustus zijn er vijf nieuwe fietsstraten in O.-L.-V.-Olen. Zo ontstaan er veilige verbindingen tussen de twee schoolomgevingen, de kinderopvang, de bibliotheek, de sporthal en de speelterreinen.
 • Corona update 20 augustus - beslissingen veiligheidsraad

  do 20 aug
  De Nationale veiligheidsraad heeft vandaag een aantal maatregelen gewijzigd. De provinciale maatregelen zoals de mondmaskerplicht blijven nog van kracht tot 26 augustus.
 • Last van bladeren van bomen op openbaar domein? Vraag gratis big bag aan

  big bag wo 19 aug
  Heb je in jouw tuin veel bladeren liggen van bomen op het openbaar domein? Dan kan je een big bag aanvragen. Medewerkers van Technische Dienstverlening komen deze op regelmatige tijdstippen leegmaken.
 • Geen toeslag meer op inschrijvingsgelden voor deeltijds kunstonderwijs Herentals

  Deeltijds kunstonderwijs wo 12 aug
  Volg je les of wil je graag les volgen aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans of aan de Academie voor Beeldende Kunst in Herentals? Schrijf je dan in voor het nieuwe schooljaar. Je betaalt als Olenaar bovendien geen toeslag meer op het inschrijvingsgeld.
 • Nooit meer verdwalen in het groenaanbod

  Groenzoeker di 11 aug
  Hou je van wandelen, fietsen of spelen in het groen? Dan heb je geluk want er is een groot aanbod in onze provincie. Via de nieuwe GroenZoeker.be vind je in één oogopslag alle parkjes, speelplekjes, picknicktafels, waterplekjes,... die in het groen gelegen zijn.
 • Muziekwandeling en happen en stappen 2020 geannuleerd

  di 4 aug
  Omwille van coronamaatregelen is er beslist om de muziekwandeling van 19 september 2020 en de happen en stappen wandeling van 10 oktober 2020 te annuleren.
 • Podcast ‘Het Bankje’: wegens succes verlengd tot eind september

  Foto Opendoek do 30 jul
  In de Podcast ‘Het Bankje’ ben je als toevallige voorbijganger getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.
 • Een evenement organiseren? Vergeet het COVID Event Risk Model niet!  

  wo 1 jul
  Wil je deze zomer of in het najaar nog een evenement organiseren in Neteland (Olen, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Vorselaar) zoals een buurtfeest, muziekevenement, markt, garageverkoop, wandeling of sportwedstrijd? Vanaf 1 juli doorloop je verplicht het COVID Event Risk Model. 
 • Wij werken op afspraak

  ma 29 jun
  Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.
 • COVID-19 toeslag in het Groeipakket

  ma 22 jun
  Gezinnen die het financieel moeilijk hebben wegens een inkomensverlies door de coronacrisis, kunnen eenmalig een extra ondersteuning van 120 euro krijgen via het Groeipakket. Je kan de COVID-19-toeslag aanvragen van 15 juni tot en met 31 oktober.
 • Kempense kerstkalender met de gezelligste kerst- en eindejaarsactiviteiten

  vr 13 dec
  Kijk jij ook zo uit naar de kerstperiode en de gezellige feesten en activiteiten die erbij horen? Duik dan zeker eens in de kerstkalender van Kempens Karakter met een overzicht van de eindejaarsevenementen in jouw buurt.
31-43 Van 43
LCP