Gemeente Olen

Nieuws : Nieuws algemeen

 • Boerenkrijglaan op maandag 25 maart niet bereikbaar via N152

  wegenwerken vr 22 mrt
  Sinds 14 maart vinden er nutswerken plaats in de richting van Boerenkrijglaan. Tot voor kort kon je Boerenkrijglaan nog inrijden vanaf gewestweg N152 komende vanuit Herentals. Op maandag 25 maart wordt ook het kruispunt met Boerenkrijglaan aangepakt. Je kan de straat dan niet bereiken via de N152.
 • Bereikbaarheid Boerenkrijglaan

  wegenwerken do 14 mrt
  Sinds donderdag 14 maart vinden er nutswerken plaats in de richting van de Boerenkrijglaan. Wat betekent dit nu concreet voor mensen die in de Boerenkrijglaan moeten zijn?
 • Aangifte schade storm 9 en 10 maart

  wo 13 mrt
  Heb je schade geleden door de hevige wind van 9 en 10 maart? Dan raadt het gemeentebestuur je aan om hiervan aangifte te doen bij je eigen verzekering en ook bij het gemeentebestuur.
 • Verslag raad voor maatschappelijk welzijn van 6 februari 2019

  Lees het verslag van de raad voor maatschappelijk welzijn. di 12 mrt
  Je kan nu het verslag van de voorbije zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn raadplegen.
 • Nutswerken verder richting Boerenkrijglaan: omleiding verschuift naar Kattestraat

  omleidingsroute verkeer Kattestraat do 7 mrt
  Vanaf donderdag 14 maart schuiven de nutswerken in Olen-Centrum verder op richting Boerenkrijglaan. Concreet wordt er gewerkt tussen de Tramstraat en frituur/broodjesbar Big Express op de Oosterwijkseweg. De rijbaanhelft aan de kant van de Boerenkrijglaan wordt hierdoor tijdelijk afgesloten.
 • Enkelrichting Watertorenstraat vanaf 4 maart tot en met 10 mei

  omleiding Waterstraat vr 1 mrt
  Vanaf 4 maart legt een aannemer nieuwe leidingen onder het fietspad in de Watertorenstraat, het stuk tussen de kruispunten met Zavelheide en Schippersweg. Deze werken zullen een zestal weken duren. Tijdens deze werken is er enkelrichtingsverkeer van Herentals naar St.-Jozef-Olen.
1-6 Van 6
LCP