Gemeente Olen

Nieuws : Nieuws algemeen

 • Werken Olen-Centrum - Kruispunt Boerenkrijglaan één week langer open: dicht vanaf 28 oktober

  kruispunt Boerenkrijglaan vr 18 okt
  De afgelopen dagen communiceerden we via allerlei kanalen dat zowel het kruispunt Bulestraat-gewestweg N152 als het kruispunt Boerenkrijglaan-gewestweg N152 vanaf maandag 21 oktober dichtgaan voor alle verkeer, ook voor zachte weggebruikers. Na wat planningsverschuivingen treedt er een wijziging op.
 • Opruimactie weesfietsen aan station

  wo 16 okt
  Weesfietsen en fietswrakken houden stallingsplekken bezet aan het station. Medewerkers van De Sprong vzw houden daarom op dinsdag 12 november om 10.00 uur een opruimactie. In aanwezigheid van de politie halen ze de ‘weesfietsen’ aan het station weg.
 • Werken Olen-Centrum: Geef mee vorm aan onze dorpskern tijdens de atelierweek van 12 tot en met 17 november

  dorpsplein ma 14 okt
  Momenteel voert de aannemer wegen- en rioleringswerken uit ter hoogte van de gewestweg N152 en Ven in Olen-Centrum. Als alles goed gaat, eindigen deze werken eind dit jaar. Toch betekent dit niet dat de vernieuwing van de dorpskern er dan ook opzit. Voor de volgende fase hebben we jouw hulp nodig.
 • Werken Olen-Centrum: Twee kruispunten dicht vanaf 21 oktober

  wegenwerken wo 9 okt
  Vanaf maandag 21 oktober verandert de verkeerssituatie in Olen-Centrum. Het kruispunt Bulestraat-gewestweg N152 en het kruispunt Boerenkrijglaan-gewestweg N152 gaan dan dicht voor alle verkeer, ook voor zachte weggebruikers. Dit tot het einde van het jaar.
 • Pidpa spoelt waterleidingen in Olen

  wo 2 okt
  Vanaf midden oktober spoelt Pidpa zijn leidingen in onze gemeente. De werken duren enkele maanden. De bewoners van de betrokken woningen ontvangen minstens drie werkdagen voor aanvang een verwittiging. Zo komen ze zeker niet plots zonder watertoevoer te zitten.
 • Hinder Oevelseweg vanaf 23 september

  di 17 sep
  Vanaf maandag 23 september herstellen de medewerkers van Technische Dienstverlening het voetpad ter hoogte van Oevelseweg, aan de kant van de oneven huisnummers. De werken verlopen in verschillende fases en brengen tijdelijk hinder met zich mee. Het einde is voorzien rond 15 november.
 • Lokaal bestuur zoekt kandidaat-uitbaters voor pastorie Olen-Centrum

  pastorie Olen-Centrum do 5 sep
  Het prachtig historisch pand in de bruisende Olense dorpskern zoekt een nieuwe invulling. Het lokaal bestuur doet daarom een oproep naar kandidaten die er een duurzame uitbating willen opstarten. De nieuwe functies kunnen uiteenlopend zijn.
 • Heraanleg dorpskern Olen-Centrum: de plannen, hinder en omleidingen

  wegenwerken ma 15 apr
  Begin mei start aannemer Superbeton uit Herselt met de echte werken aan de dorpskern. Lees verder en ontdek meer informatie over de plannen, hinder, omleidingen en parkeergelegenheid in de buurt tijdens de werken.
 • Heraanleg dorpskern Olen-Centrum: de concrete plannen

  Kruispunt gewestweg N152 - Bulestraat wo 3 apr
  Ontdek de concrete plannen in tekst én beeld van de werken aan de dorpskern in Olen-Centrum. Die werken starten op maandag 6 mei.
1-9 Van 9
LCP