Gemeente Olen

Nieuws : Nieuws algemeen

 • Grote hinder in Beilen op 18 februari

  plan omleiding di 11 feb
  Op dinsdag 18 februari werkt een aannemer aan de aansluiting van het rioleringsnet in Beilen, dit in het stuk tussen Spieker en Schoolstraat. De rijbaan wordt hiervoor volledig afgesloten voor het verkeer.
 • Definitief parkeerverbod in deel van Lichtaartseweg en Stationsstraat

  ma 10 feb
  Vanaf de tweede helft van februari wordt er een definitief parkeerverbod ingevoerd op Lichtaartseweg ter hoogte van het sociaal huis tot aan het kruispunt Stationsstraat met Dwarsstraat. De bewoners in deze zone ontvangen hierover een brief.
 • Doe de woontest

  thuis in de toekomst di 4 feb
  Hoe we leven verandert razendsnel. Hoe we wonen ook. Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt? Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk.
 • Storm maart 2019 erkend als algemene ramp

  wo 15 jan
  De Vlaamse Regering heeft de storm en rukwinden van 9 tot en met 15 maart 2019 als algemene ramp erkend voor 85 gemeenten, waaronder Olen. Intussen werd de erkenning ook gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad waardoor getroffenen een aanvraag kunnen indienen voor een schadevergoeding.
 • Werken doortocht Olen-Centrum niet klaar voor jaarwisseling - Kruispunt Boerenkrijglaan wel open vanaf vrijdag 13 december

  Werken doortocht Olen-Centrum wo 11 dec
  De werken aan de doortocht in Olen-Centrum raken voor het einde van het jaar niet afgerond. De gewestweg N152 blijft dus nog een tijdje dicht. Het kruispunt Boerenkrijglaan-N152 gaat wel vanaf vrijdag 13 december terug open. Lees verder voor meer details.
1-5 Van 5
LCP