Gemeente Olen

Nieuws : Nieuws algemeen

 • Hinder Oevelseweg vanaf 23 september

  di 17 sep
  Vanaf maandag 23 september herstellen de medewerkers van Technische Dienstverlening het voetpad ter hoogte van Oevelseweg, aan de kant van de oneven huisnummers. De werken verlopen in verschillende fases en brengen tijdelijk hinder met zich mee. Het einde is voorzien rond 15 november.
 • Grote hinder Lindenpad op 18 september

  ma 16 sep
  Op woensdag 18 september is er grote hinder aan het Lindenpad. Door bouwwerken is er die dag tijdelijk geen doorgang mogelijk in deze straat. Je kan naar basisschool de Knipoog fietsen via Stationsstraat.
 • Lokaal bestuur zoekt kandidaat-uitbaters voor pastorie Olen-Centrum

  pastorie Olen-Centrum do 5 sep
  Het prachtig historisch pand in de bruisende Olense dorpskern zoekt een nieuwe invulling. Het lokaal bestuur doet daarom een oproep naar kandidaten die er een duurzame uitbating willen opstarten. De nieuwe functies kunnen uiteenlopend zijn.
 • Schrijf je kind in voor het Muzieklab in basisschool Toermalijn

  muziek di 3 sep
  Toont je zoon of dochter interesse in muziek? Goed nieuws! Vanaf september richt het lokaal bestuur Olen en de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Herentals muzieklessen in voor kinderen vanaf het derde leerjaar.
 • Veilig in het verkeer: verkeersmaatregelen voor start nieuwe schooljaar

  verkeersmaatregelen terug naar school ma 2 sep
  Het lokaal bestuur zet al verschillende jaren in op het verhogen van het comfort voor fietsers en voetgangers. Met het oog op de start van het nieuwe schooljaar en een veilige schoolomgeving zorgden medewerkers van Technische Dienstverlening voor nog enkele extra veiligheidsmaatregelen.
 • Verwarmingscoaches gezocht

  wo 21 aug
  Wil je tijdens de herfst- en winterperiode graag gezinnen helpen en hen coachen bij het zuinig verwarmen? Dat kan! Dit najaar zet het lokaal bestuur Olen en de provincie Antwerpen opnieuw in op optimaal verwarmen. Want door bewuster te verwarmen kan je heel wat energie besparen.
1-6 Van 6
LCP