Gemeente Olen

Nieuws : Nieuws algemeen

 • Groenonderhoud aan parking station

  parking station wo 19 feb
  Op maandag 24 en dinsdag 25 februari verzorgen de medewerkers van Technische Dienstverlening het groen aan de parking van het station. Hierdoor zijn de parkeerplaatsen aan de kant van Hondstraat op maandag tijdelijk niet bereikbaar. Op dinsdag kan je niet parkeren aan de kant van het spoor.
 • Grote hinder in Beilen: werken verplaatst van 18 februari naar 4 maart

  plan omleiding di 18 feb
  Op dinsdag 18 februari stonden er werken gepland aan de aansluiting van het rioleringsnet in Beilen, dit in het stuk tussen Spieker en Schoolstraat. Door onvoorziene omstandigheden raakte de aannemer niet ter plaatse. De werken zijn bijgevolg verplaatst naar woensdag 4 maart.
 • Nieuwe vertraging voor werken in Olen-Centrum: weg blijft dicht

  werken Olen-Centrum di 18 feb
  De werken aan de doortocht in Olen-Centrum raken eind februari niet afgerond. De aannemer moet nog enkele taken uitvoeren vooraleer het verkeer in beide richtingen opnieuw door het dorp kan rijden.
 • VACATURE: coördinator bovenlokaal cultuurbeleid

  samenwerkingsverband Neteland ma 17 feb
  Samenwerkingsverband Neteland zoekt een coördinator bovenlokaal cultuurbeleid. Je werkt voor de projectvereniging Neteland.
 • Doe de woontest

  thuis in de toekomst di 4 feb
  Hoe we leven verandert razendsnel. Hoe we wonen ook. Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt? Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk.
1-5 Van 5
LCP