Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Nieuws : Cultuur en toerisme

 • Beluister de podcasts van het Kempenoffensief

  De Bom vr 2 jul
  Het Kempenoffensief lanceerde een reeks van interessante podcasts over Kempense thema’s. Met dit initiatief wil Avansa Kempen, Beweging.net, Bibliotheek Turnhout, Erfgoed Noorderkempen en Stuifzand onze regio uit de schaduw laten treden.
 • Start ticketverkoop Gladiolen Oogst

  Gladiolen Oogst ma 28 jun
  Deze zomer klinkt er opnieuw muziek in Olen. Op de 21ste editie van Gladiolen is het nog wachten tot juni 2022 maar de organisatie van het muziekfestival organiseert eind augustus een kleinschalig alternatief.
 • Bankjes met verhalen

  Podcast het bankje vr 25 jun
  De podcast ‘Het Bankje’ brengt theater tot bij jou. Je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje en bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.
 • Amateurkunstenaars en cultuurverenigingen: laat van je horen!

  Bevraging amateurkunstenaars en verenigingen do 24 jun
  Ben je een (amateur)kunstenaar of maak je deel uit van een cultuurvereniging zoals een fanfare, een zangkoor of een theatervereniging? Neem dan zeker deel aan onze bevraging over amateurkunst in Neteland.
 • Vrijwilligers gezocht voor hulp opwaardering oude wagenmakerij

  Foto voormalige wagenmakerij do 10 jun
  Nieuwe inwoners Sophie en Robin kochten recent het woonhuis en de voormalige wagenmakerij in de Wagenmakersstraat, een gebouw met een rijke Olense geschiedenis. Zij hebben er heel wat plannen mee en kunnen daar jouw hulp bij gebruiken.
 • Fiets- en puzzelplezier met gratis fietszoektocht van Olense Kartoenale

  fietszoektocht Olense Kartoenale di 27 apr
  De fietszoektocht is de ideale manier om de mooie paadjes van Olen en Geel te ontdekken. De route is 30 km lang en start aan de kerk van St.-Jozef-Olen. Wie van puzzelen houdt, zal veel plezier beleven aan de verschillende puzzelronden. Je kan de brochure van deze elfde editie gratis downloaden.
1-6 Van 6
LCP