Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Nieuws : Cultuur en toerisme

 • Olense Last Living Souls winnen de finale van ‘Nief talent’

  Last Living Souls za 10 okt
  Afgelopen vrijdag vond de eerste editie van de muziekwedstrijd ‘Nief talent’ plaats. De jonge rockgroep ‘Last Living Souls’ werd door een Olense jury uitgekozen om de muzikale kleuren van onze gemeente te gaan verdedigen. En met wat een succes!
 • Nieuw klasje Muzieklab van start gegaan

  vr 9 okt
  Sinds vorig schooljaar zijn er muzieklessen voor kinderen in basisschool Toermalijn. De oorspronkelijke bedoeling was om tweejaarlijks te starten met een eerste jaar Muzieklab. Door de grote opkomst is er dit jaar al opnieuw een eerste jaar opgestart.
 • Kempense kerstkalender met de gezelligste kerst- en eindejaarsactiviteiten

  vr 13 dec
  Kijk jij ook zo uit naar de kerstperiode en de gezellige feesten en activiteiten die erbij horen? Duik dan zeker eens in de kerstkalender van Kempens Karakter met een overzicht van de eindejaarsevenementen in jouw buurt.
1-3 Van 3
LCP