Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Nieuws : Cultuur en toerisme

 • Winterwandelingen tot en met 31 januari afgelast

  Foto Peter Goossens vr 27 nov
  In de Driehoek van december kan je een overzicht terugvinden van de winterwandelingen die in de regio van Neteland worden georganiseerd. De gouverneur van de provincie Antwerpen, Cathy Berx, heeft echter beslist dat alle publiek toegankelijke activiteiten tot en met 31 januari niet zijn toegelaten.
 • Wegwijzers van Olense wandelingen verdwenen

  di 24 nov
  Recent richtte het lokaal bestuur samen met de Olense wandelpeters en -meters drie nieuwe wandellussen in. Wandelen is gezond, goed voor lichaam en geest en dat willen we als lokaal bestuur graag stimuleren. Maar helaas stellen we de laatste tijd vast dat dit initiatief niet iedereen genegen is.
 • Kies mee de beste Belgische cartoon van de Olense Kartoenale

  Hoofdthema Olense Kartoenale 2020 vr 20 nov
  Hoofdsponsor Shopping Park Olen organiseert een extra wedstrijd voor de Belgische inzendingen van de Kartoenale. Via hun Facebookpagina kan iedereen uit de tien beste Belgische cartoons één favoriet uitkiezen.
 • Oplossingen fietszoektocht Olense Kartoenale

  Illustratie çois Veldeman vr 13 nov
  Heb jij deelgenomen aan de fietszoektocht van de Olense Kartoenale? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar de oplossingen van de vragen en de bijhorende cartoons.
 • Winnaars Olense Kartoenale 2020 bekend

  Hamid Soufi_eerste prijs_first prize vr 13 nov
  Op vrijdag 13 november maakte het lokaal bestuur Olen de winnaars bekend van de 32ste editie van de internationale cartoonwedstrijd ‘Olense Kartoenale’ en de bijhorende fietszoektocht. Dit gebeurde, omwille van de coronamaatregelen, voor het eerst online.
1-5 Van 5
LCP