Gemeente Olen

Nieuws : Verkeer en veiligheid

 • Fietsomleiding door werken aan oever Kempisch Kanaal St.-Jozef-Olen

  fietsomleiding ma 6 apr
  De Vlaamse Waterweg voert in de periode van 1 april tot en met 30 juni (wijziging) herstellingswerken uit aan de oever van het Kempisch Kanaal ter hoogte van de brug in St.-Jozef-Olen. Voor fietsers geldt er een omleiding. In het najaar wordt een ander stuk van diezelfde oever onder handen genomen.
 • Werken Olen-Centrum: update gewijzigde verkeerssituatie Bulestraat

  verkeersbord do 2 apr
  Sinds de opening van de doortocht in Olen-Centrum is het op de gewestweg komende van Herentals verboden om ter hoogte van het kruispunt N152-Bulestraat linksaf te slaan richting Bulestraat. Verkeersborden geven dit ook duidelijk aan. De politie schreef inmiddels 277 PV’s uit voor deze overtreding.
 • Wijziging plannen werken brug Hoogbuul: enkel op 24 maart afgesloten

  vervanghalte De Lijn vr 20 mrt
  Van 24 maart tot en met 20 april stonden er werken gepland aan de brug aan Hoogbuul. Door de coronacrisis wijzigt de planning en is de brug voorlopig enkel op 24 maart afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.
 • Vernieuwing voetpad Leemanslaan

  omleiding Leemanslaan do 5 mrt
  Vanaf 13 maart herstellen medewerkers van Technische Dienstverlening het voetpad aan Leemanslaan. De werken brengen tijdelijk hinder met zich mee. Het einde is voorzien rond 30 juni. Het weer kan mogelijk voor vertraging zorgen.
 • Tijdelijke verkeersmaatregelen voor het naschools afsluiten van de Schoolstraat

  vr 23 aug
  Van 2 september 2019 tot en met 30 juni 2020, met uitzondering van de schoolvrije dagen, wordt Schoolstraat gedeeltelijk afgesloten bij het einde van de schooltijd.
1-5 Van 5
LCP