Ontmoetingscentrum De Vrede

Inhoud

Ontmoetingscentrum De Vrede is een modern, aantrekkelijk en functioneel complex met verschillende zalen waarin allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Naast het gebouw biedt een ruime openbare parking voldoende parkeergelegenheid. Iedereen kan de zaal reserveren. Fuiven en bals zijn niet toegelaten, tenzij ze worden georganiseerd door een erkende Olense vereniging.

Adres

Lichtaartseweg 131

Zalen

Grote zaal gelijkvloers

De volledig ingerichte grote zaal (329 m²) biedt plaats aan maximaal 330 personen en is geschikt voor feesten, recepties, eetfestijnen, koffietafels, tentoonstellingen, concerten en andere voorstellingen. Je kan beschikken over maximum 20 m² podium. De zaal kan voor kleinere activiteiten door middel van een verschuifbare wand tot ongeveer de helft verkleind worden (199 m²).

Keuken

De grote en professioneel ingerichte keuken staat garant voor snelle en kwaliteitsvolle dienstverlening tijdens feesten. Traiteurdiensten kunnen ervan gebruikmaken.

Kleine zaal gelijkvloers

Op het gelijkvloers is er ook nog een kleine zaal (55 m²) die plaats biedt aan 55 personen. Deze kan gebruikt worden voor vergaderingen of hobbyactiviteiten van verenigingen.

Pannenhuis eerste verdieping

Boven de kleine zaal, op de eerste verdieping, bevindt zich het 'pannenhuis' (105 m²). Deze ruimte, met mooi uitzicht op het kerkplein, leent zich voor feestjes, party's of andere bijeenkomsten tot 90 personen. Er is een volledig ingerichte toog aanwezig.

Hoe reserveren?

Vraag je reservatie aan via Ticketgang.

  • Na goedkeuring van de aanvraag neemt een medewerker van Vrije Tijd contact met je op voor de verdere afspraken.
  • Je ontvangt dan ook de factuur van de waarborg. De reservatie is pas definitief nadat wij de volledige betaling hebben ontvangen.
  • Je kan ten vroegste drie jaar en ten laatste één maand vooraf je reservatie aanvragen.
  • We behandelen de reservaties in volgorde van ontvangst.

Hoe annuleren? 

Annuleren kan via Ticketgang tot een maand (feestzaal) of twee weken (pannenhuis of vergaderzaal) voor de gereserveerde datum.

Niet of laattijdige geannuleerde reservaties worden altijd volledig aangerekend.

Prijs

De tarieven vind je terug in het retributiereglement. Het uurtarief is enkel van toepassing voor activiteiten die maximaal 4 uur duren en die plaats vinden op werkdagen van maandag tot en met donderdag (niet op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen). Voor alle andere activiteiten wordt een dagtarief gehanteerd.

Retributiereglement gebruik socio-culturele en sportieve infrastructuur238,8 Kb(pdf)

Retributiereglement gebruik dranken in ontmoetingscentrum De Vrede150,2 Kb(pdf)

De factuur wordt opgemaakt bij de eindafrekening en bevat de huurprijs, de prijs voor het drankverbruik, de opkuis, de verrekening van de waarborg en eventuele boetes voor schade of nalatigheid.

Regelgeving

Het gebruik van ontmoetingscentrum De Vrede is verbonden aan een verhuurreglement en dit moet gekend zijn bij de gebruikers. 

Verhuurreglement ontmoetingscentrum De Vrede237,2 Kb(pdf)

Contactpersonen

Afhankelijk van je vraag, zijn er verschillende contactpersonen voor ontmoetingscentrum De Vrede.

Zaalbeheer

Wil je de zaal op voorhand gaan bekijken of wil je meer informatie? Heb je vragen over de agenda, reservaties en boekingen? 

Eddy Van den Bulcke, Zandstraat 28, 014 21 54 04, 0494 60 82 02, ed.van.den.bulcke@telenet.be.

Zaalverantwoordelijke en sleutelbeheer

Voor of na je activiteit kan je met je vragen en problemen terecht bij de zaalverantwoordelijke. Ook de sleutel haal je bij hem op.

Hugo Coppieters, Bankloopstraat, 014 21 46 53, 0494 43 92 43

Als hij afwezig is, kan je terecht bij Jan De Kort  (Herentalsedijk 150 in Geel, 0494 67 52 69) of Eddy Van den Bulcke (Zandstraat 28, 0494 60 82 02)

Drank- en keukenbeheer

Geef ten laatste 14 dagen voor je activiteit de bestelling van drank door. Ook als je specifieke afspraken wil maken over het gebruik van de keuken, contacteer je ten laatste 7 dagen voor de verhuurdatum de verantwoordelijke.

Jan De Kort en Anny Van Gorp, Herentalsedijk 150 in Geel,  014 21 99 72, 0494 67 52 69, jdekort@scarlet.be

Heb je een probleem tijdens je activiteit? Je kan altijd terecht op het noodnummer 0493 87 56 99.

Reglementen – verhuur infrastructuur en feestmateriaal