Oproep: ‘Ik hou(t) van erfgoed’

Maak een originele foto van een oude boom, bijzondere dreef of houtwal, stuur hem in en wie weet wordt jouw inzending de winnende ‘erfgoedboom in de kijker’.

Heb jij een oude boom in jouw tuin of heb je weet van een mooie, volwassen dreef of houtkant in je buurt? Heb jij oude foto’s of ken jij nog verhalen over een oude boom, bijzondere dreef of houtwal in jouw dorp? 

Maak een originele foto van dit houtig erfgoedpareltje, stuur hem in en wie weet wordt jouw inzending de winnende ‘erfgoedboom in de kijker’.  

Win de titel ‘Antwerpse Erfgoedboom’ en een originele overnachting  

Foto’s inzenden kan tot en met 31 december. Uit alle inzendingen selecteert de jury in januari vijf laureaten. De genomineerde bomen nemen het vervolgens tegen elkaar op in een publieksstemming. 

De boom met de meeste stemmen wint de titel van ‘Antwerpse Erfgoedboom’ en krijgt een controle en onderhoud van een boomexpert om de boom nog vele jaren te laten schitteren. De inzender van de foto wint bovendien een overnachting voor vier in een boompit: een druppelvormige hangtent aan een boom.  

Meer info

Gepubliceerd op maandag 27 nov 2023 om 08:00