Picknick op het dorpsplein

De laatste zondag van juni trapt vzw Keizer Karel Olen het zomerseizoen af met een picknick op het dorpsplein van Olen-Centrum. Geniet mee van een heerlijke picknick en animatie voor jong en oud. Je kan je eigen picknick meebrengen of je stelt deze samen aan de hand van het uitgebreide buffet.

De toegang is gratis. Wil je deelnemen aan het buffet? Dan moet je op voorhand reserveren. Breng je eigen bord, bestek en kopje of drankbeker mee. Zo verkleinen we samen de afvalberg. De echte fans kunnen ontbijten in stijl met een fles cava. Er is voor iedereen gratis koffie of thee.

Praktisch

  • zondag 30 juni van 9.00 tot 13.00 uur onder de velum tent op het dorpsplein in Olen-Centrum
  • Deelname met eigen picknick is gratis. Reserveren is niet nodig.
  • Tickets voor het ontbijtbuffet kosten 18 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen vanaf 7 tot en met 12 jaar. Het ontbijt is gratis voor kinderen tot en met 6 jaar onder begeleiding van een betalende volwassene.
  • Inschrijven kan ten laatste op 27 juni: 
    - op www.keizerkarelolen.be 
    - aan het onthaal van het gemeentehuis of het sociaal huis
  • Wees sportief en kom met de fiets.

Omleiding

Door de picknick wordt het verkeer op zondag 30 juni van 8.00 tot 15.00 uur omgeleid. De omleiding loopt in beide richtingen via Bulestraat en Industrielaan. Hierdoor worden de haltes 'Kleine Landeigendom' en 'Dorp' van De Lijn tijdelijk ook niet bediend. Er is een vervanghalte voorzien aan de kruising van Dorp en Bulestraat.

Gepubliceerd op donderdag 20 jun 2024 om 11:00