Problemen om je COVID-certificaat te installeren? Kom naar het computerhoekje

Weet je niet hoe je jouw COVID-certificaat installeert? Geen probleem, onze vrijwilligers van het computerhoekje kunnen je mee op weg helpen.

Het COVID-certificaat wordt ingezet als toegangsvoorwaarde op evenementen, in horeca en fitnesscentra. Het bevat informatie over je vaccinatie, je coronatest of je herstel van COVID-19.

Je kan het certificaat eenvoudig digitaal opvragen via de CovidSafeBE-app en op websites als Mijn Burgerprofiel of mijngezondheid.be. Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel je identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig ofwel een digitale sleutel zoals Itsme.

Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen? Geen probleem, onze vrijwilligers van het computerhoekje kunnen je mee op weg helpen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij de onthaalmedewerker van Komie Geire (014 26 41 14 of komie.geire@olen.be). Je kan een afspraak maken voor volgende momenten:

  • elke dinsdag tussen 9.00 en 11.00 uur in Komie Geire
  • elke vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur in Komie Geire
  • donderdag 16 december tussen 9.00 en 12.00 uur in het ontmoetingscaf√© van Welzijnsschakel in de lokalen van Chiro Achter-Olen (Anemoonstraat)

Breng zeker het volgende mee naar je afspraak:

  • je identiteitskaart met werkende pincode
  • je mailadres als je dat hebt
  • je smartphone. Als je geen smartphone hebt, krijg je twee papieren exemplaren mee.
Gepubliceerd op maandag 8 nov 2021 om 15:31