Reclamedrukwerk vermijden

Inhoud

Erger je je aan de stapels reclamedrukwerk die wekelijks in je brievenbus belanden en ongelezen in je vuilbak terechtkomen? Een sticker op je brievenbus kleven kan daarbij helpen.

JA/NEE -sticker

Kleef je deze sticker op de brievenbus, ontvang je geen ongeadresseerde reclame (brochures, folders, reclameblaadjes,...) meer. Sommige gratis pers ontvang je nog wel.

NEE/NEE-sticker

Kleef je deze op de brievenbus, ontvang je geen ongeadresseerde reclame én gratis pers meer. Je ontvangt wel nog info van de gemeente, zoals ons gemeentelijk infoblad De Driehoek.

Wil je ook gebruikmaken van zo'n sticker?

Je kan een sticker naar keuze gratis afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis of het sociaal huis. Je kan de sticker ook online aanvragen. Wij sturen hem dan gratis op naar jouw adres.

Vraag de sticker aan

Voeg jezelf toe aan de Robinson lijst

Ook geadresseerde reclamefolders en -brieven kan je vermijden. Voeg je naam en adres toe aan de Robinsonlijst. Je wordt dan geschrapt uit de adresbestanden van de belangrijkste zenders van mailings en bent meteen verlost van ongewenste reclame die op je persoonlijk adres toekomt. De bedrijven die de lijst gebruiken, sturen je bijgevolg geen geadresseerde reclame meer. De kans bestaat dus dat je wel nog reclameboodschappen ontvangt van bedrijven die de Robinson lijst niet gebruiken.

Voeg je naam toe aan de Robinsonlijst.