Registreer je op Hoplr

Inhoud

Hoplr is een digitaal netwerk dat buurtbewoners dichter bij elkaar wil brengen. Maar ook lokale handelaars spelen een belangrijke rol in de buurt: ze nemen de tijd voor hun klanten, ze sponseren het lokale verenigingsleven,… Daarom verdienen ook zij een plekje op Hoplr.

Lokale gids met uitgebreide zoekfuncties

De lokale gids biedt een overzicht van handelaars, verenigingen en organisaties die zich in Olen registreerden. Je kan deze gids met uitgebreide zoekfunctie raadplegen via ‘Meer’ (bovenaan de site of onderaan in de app).


Bedrijven en verenigingen: registreer je op Hoplr

Staat jouw bedrijf of vereniging nog niet in de lokale gids? Registreren is gratis en eenvoudig:

  • Ga via www.hoplr.com naar de lokale gids en klik op ‘Toevoegen’.
  • Voeg je logo, naam, een drietal categorieën en een beschrijving toe. Het toevoegen van de juiste categorieën maakt het je buren gemakkelijker om je organisatie terug te vinden.
  • Vul de contactgegevens van je organisatie in.

Na de registratie kunnen kunnen Hoplr-leden je bedrijfsprofiel raadplegen via de lokale gids, de buurtkaart of jouw persoonlijke profiel. Ze kunnen je ook contacteren via de privé-chat.

Je kan je bedrijfsprofiel steeds aanpassen en updaten met een status, bijvoorbeeld een wijziging van openingsuren of coronamaatregelen. Reclame is nog steeds niet toegelaten op Hoplr.