Met schatten van Vlieg op ontdekking in Olen en Neteland

Vlieg heeft ook deze zomer weer een schatkist verstopt in de vijf gemeenten van Neteland. Ga tussen 1 juli en 31 augustus op speurtocht en ontvang een leuke verrassing. Opgelet: door werken aan de parking van Olen United werd de fietsroute recent lichtjes gewijzigd.

Vlieg in Olen

Ruik jij wat ik ruik? De zomer is in het land! Zet je reukzin aan het werk, ga op speurtocht, zoek de antwoorden op de vragen en ontdek waar de schatkist van Vlieg verstopt zit. Voor de allerkleinsten hebben buitenspeelhelden Nette en Lander een leuke bingo in petto voor onderweg.

  • Van vrijdag 1 juli tot en met woensdag 31 augustus
  • Haal je schatkaart af in het sociaal huis, het gemeentehuis, de bibliotheek, de sporthal of print zelf je exemplaar. Wil je ook meedoen aan de bingo van Nette en Lander? Vraag ernaar.

Schatkaart Schatten van Vlieg173,8 Kb(pdf)

Schattenbingo buitenspeelhelden Nette en Lander286 Kb(pdf)

Vlieg stippelde een fietsroute uit die je langs de verschillende locaties brengt.

Aanpassing 27 juli: Door werken aan de parking van Olen United is de fietsroute recent lichtjes aangepast. In de Zandstraat ga je nu wat verder in de straat rechtsaf het paadje achter huisnummer 16 in richting de vijver en het geboortebos. Van daaruit kan je verder fietsen via het Rakkerspad naar de Kapellekensstraat en ben je weer op de oorspronkelijke route. Hieronder vind je de aangepaste routebeschrijving en het bijhorende plan.

Beschrijving fietsroute Vliegenpad254,2 Kb(pdf)

Plan fietsroute Vliegenpad2,2 Mb(pdf)

Vlieg in Neteland

Heb je na onze zoektocht zin gekregen om nog een keer op speurtocht te gaan? 

Bekijk de andere zoektochten in Neteland

Doe je mee aan meerdere zoektochten in Neteland, download dan de stempelkaart. Bij drie stempels of meer ontvang je een leuke verrassing.

Stempelkaart1,2 Mb(pdf)

Gepubliceerd op woensdag 29 jun 2022 om 08:47