Schoolstages en eindwerken

Inhoud

Bij lokaal bestuur Olen staan we ervoor open om een veilige leeromgeving te bieden aan schoolstagiaires en zelf te leren van jong of minder jong talent. Op zoek naar een toffe stageplaats en geprikkeld om bij te dragen aan het lokaal bestuur Olen? Bekijk hier ons aanbod:

Stageplaats HR

Een stage bij team HR is bijzonder veelzijdig: je leert over de dagelijkse werking van een HR-dienst, een welzijnsproject opzetten en uitrollen, sociale wetgeving toepassen, potentiƫle collega's rekruteren en selecteren, loonberekeningen,... Afhankelijk van jouw talenten, jouw leerdoelen en noden van onze organisatie, stellen we een uitdagend takenpakket samen. Je wordt begeleid door het diensthoofd HR.

Voorbeelden van stage-opdrachten van de voorbije schooljaren: uitwerken van een onthaalbeleid, welzijnsbevraging tijdens de corona lockdown, project employer branding, organiseren van een onthaaldag, stimuleren van een feedbackcultuur...

We verwelkomen graag studenten HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie of toegepaste psychologie.

Stageplaats beleid

Een geknipte stageplek voor masterstudenten overheidsmanagement. Een greep uit het mogelijke takenpakket: meewerken aan de omgevingsanalyse, meewerken aan een bedrijfscontinuĆÆteitsplan, uitwerken van visuele en gebruiksvriendelijke rapporten, het effect van een bepaalde beleidskeuze, project of activiteit onderzoeken, een bevraging van onze inwoners over het beleid,... Je wordt begeleid door de stafmedewerker beleid.

Spontane sollicitatie voor een schoolstage

Wil jij stage lopen bij lokaal bestuur Olen maar vind je geen stageplaats in bovenstaand aanbod? Laat je gegevens achter, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Vraag een stageplaats aan

Wil je met ons samenwerken voor je masterproef of bachelorproef?

Ook daar gaan we graag op in.

Vraag begeleiding voor je eindwerk aan