Neem deel aan de Strava-wedstrijd ‘1.000 km van Olen’

Van maandagochtend 6 februari tot zondagavond 26 februari organiseren we via de sportapplicatie Strava voor het tweede jaar op rij de online battle ‘1.000 km van Olen’. We dagen je uit om in je eentje of met je loopvriend(in) je sportiefste beentje voor te zetten.

De bedoeling is om samen zoveel mogelijk loopkilometers te verzamelen op Strava. Bereiken we met z’n allen de kaap van 1.000 km of gaan we voor meer? We delen onder de deelnemers enkele leuke prijzen uit.

Hoe werkt het?

  • Word lid van de club ’1.000 km van Olen’ op Strava. We accepteren je verzoek.
    • Ben je al lid van de groep door je deelname vorig jaar? Dan hoef je niets te doen. Je neemt automatisch ook dit jaar deel aan de wedstrijd.
  • Ga in de periode van maandagochtend 6 februari tot zondagavond 26 februari (hard)lopen en voeg je prestatie(s) toe als ‘hardloopactiviteit’ op je persoonlijk Strava-profiel. Je activiteit wordt automatisch in de Stravaclub opgeslagen.
  • De wedstrijd staat open voor alle lopers, zowel Olenaars als niet-Olenaars. Je kiest ook zelf waar je gaat hardlopen.

Maak kans op een mooie prijs

Of je een beginnend of gevorderd loper bent: je maakt altijd kans op een prijs. We hebben namelijk vier prijzen te verdelen:

  • Prijs voor de man en vrouw die de meeste kilometers aflegden.
  • Daarnaast loten we ook willekeurig twee personen uit alle deelnemers.

Zin in extra sportplezier en wil je nog een prijs winnen? Tip: probeer zeker onze vier nieuwe loop- en beweegroutes eens uit. 

Meer info over de wedstrijd, de werkwijze van Strava en hoe je je kan aansluiten bij de Strava-club ‘1.000 km van Olen’': Strava-instructies 1.000 km van Olen255,2 Kb(pdf).

Gepubliceerd op woensdag 4 jan 2023 om 10:10