't Gerief: huishoudhulp

Inhoud

Als huishoudhulp van ’t Gerief help je klanten van Olen in hun huishouden. Je taken zijn poetsen, ramen lappen, de was en de strijk verzorgen. Soms vragen klanten ook om maaltijden te bereiden, klein verstelwerk te verrichten of boodschappen te doen.

Dit mag je bij ‘t Gerief verwachten

Persoonlijke begeleiding door een jobcoach

Jouw jobcoach ondersteunt je waar nodig en organiseert opleiding en werkoverleg. Zo sta jij er nooit alleen voor. Daarnaast maak je deel uit van een enthousiaste groep collega’s en van een organisatie die verbinding en waardering belangrijk vindt.

Werk dicht bij huis

Je gaat aan de slag bij klanten in je buurt. Hierdoor hoef je je nooit ver te verplaatsen en kun je zelfs met je fiets naar het werk.

Degelijk loon

’t Gerief heeft een van de beste loonpakketten in jouw regio. Zo krijg je bij je start eenbrutoloon van €12,26 en maaltijdcheques van €4 per gewerkte dag. Na 1 jaar ontvang je maaltijdcheques van €6 of €7 of een gratis hospitalisatieverzekering. Daarnaast heb je ook nog recht op een aantal extra vergoedingen. Deze vind je op https://www.tgerief.be/zoek-je-werk/wat-bieden-wij.

Direct een vast contract

Bij ’t Gerief krijg je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur.

Kies zelf wanneer je werkt

Jij bepaalt zelf je uren. Hierdoor is deze job makkelijk combineerbaar met je thuissituatie, jeopleiding of met een andere job. Daarnaast investeert ’t Gerief in jouw welzijn met

  • een vrijblijvend medisch onderzoek
  • een gratis psycholoog
  • gratis werkkledij en schoenen
  • een griepvaccinatie

Verder mag je rekenen op een correcte loonadministratie en een arbeidsongevallenverzekering.

Interesse?

Solliciteer dan vandaag nog bij ‘t Gerief. Bel 014 28 57 57, mail naar info@tgerief.be  of bezoek https://www.tgerief.be/solliciteren. 

’t Gerief is een sociaal dienstenchequebedrijf, mede opgericht en bestuurd door OCMW Olen en is gespecialiseerd in huishoud- en strijkhulp (Atelier: Hondsstraat 8, O.L.V. Olen ). ’t Gerief investeert al zijn opbrengsten in tewerkstelling, begeleiding en opleiding. Daarnaast staat ’t Gerief voor een waarderend en mensvriendelijk beleid waar jij jezelf kunt zijn. Er werken meer dan 550 medewerkers (huishoudhulpen, strijksters, chauffeurs en kantoormedewerkers).