Openluchttheater van Theater Stap strijkt neer in Olen

Ensorconcours is de nieuwste voorstelling van Theater Stap, het professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt waarin mensen met een mentale beperking centraal staan. De Stap-spelers treden op in het openluchtdecor op domein Teunenberg.

Ensorconcours, de jaarlijkse hoogmis voor alle Ensorfans

De spelers van Theater Stap tonen hun talenten, geïnspireerd door de wereld van kunstenaar James Ensor. De werken van James Ensor komen tot leven. Wie gaat naar huis met de felbegeerde Ensor-trofee? De talenten worden beoordeeld door juryleden Michaël Pas, Alice Reijs en Jonas Leemans.

Theater Stap gelooft dat artiesten met een beperking kwaliteiten hebben om als podiumkunstenaar te ontroeren. De samenwerking tussen Theater Stap en Dagcentrum Kasteel in Turnhout garandeert de juiste omkadering waarin de acteurs hun talent kunnen ontwikkelen en hun carrières kunnen uitbouwen.

Praktisch

  • Op donderdag 22 juni, vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni (om 20.15 uur) en op zondag 25 juni (om 15.00 uur)
  • Paradeplein domein Teunenberg

Tickets zijn hier verkrijgbaar

De voorstellingen van Theater Stap zijn een organisatie van ’t Pact, een samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Mol en Turnhout en met ondersteuning van lokaal bestuur Olen.

Gepubliceerd op vrijdag 19 mei 2023 om 09:36

Thema's