Tussenkomst lokaal bestuur bij aankoop Buzzy Pazz

Gaat jouw kind met de bus naar school? Dan is een Buzzy Pazz van De Lijn interessant. Dat is een abonnement voor jongeren van 6 tot en met 24 jaar. Dankzij het derdebetalerssyteem tussen het lokaal bestuur en De Lijn betaal je als Olenaar 22% minder voor de Buzzy Pazz.

Je krijgt de korting automatisch bij aankoop van een nieuw abonnement. De Lijn weet aan de hand van je postcode dat je recht hebt op de korting. Meer info op de website van De Lijn.

Bijkomende gezinskorting De Lijn

Gezinnen die meerdere Buzzy Pazzen nodig hebben, kunnen bijkomend gezinskorting krijgen. Hiervoor heb je een bewijs van gezinssamenstelling nodig dat je online kan opvragen. Je ontvangt het attest vervolgens digitaal. Wil je het liever op papier ontvangen? Kies dan bij aanmelden voor ‘Ik wil verdergaan zonder gebruik van een digitale sleutel’. Het attest wordt dan per post naar je opgestuurd.

Kan je niet goed overweg met een computer? Dan kan je het attest ook na afspraak via 014 27 95 10 ophalen bij Burgerzaken. Vervolgens kan je het aan De Lijn bezorgen.

Tip: gratis probeerabonnement De Lijn eerste jaar secundair onderwijs

Maakt je kind in september voor het eerst de overstap maken naar het secundair onderwijs, dan kan je voor 17 augustus een gratis Buzzy Pazz probeerabonnement aanvragen.

Gepubliceerd op maandag 1 aug 2022 om 13:08