Vacature: adviseur mobiliteit

Krijg jij mensen op de fiets? Kan jij strategisch adviseren? Breng jij beweging in mobiliteit? Vind jij je weg in wetgeving en procedures? Dan zetten wij het licht op groen en even wij jou alle kansen, inclusief de nodige opleidingen.

Zowel in Grobbendonk, Herenthout als Olen willen we de teams versterken met een voltijdse adviseur mobiliteit. Je kiest zelf voor welk bestuur je graag wil werken.

Jouw taken:

  • Je bent de spilfiguur in het uitwerken en uitvoeren van een duurzaam gemeentelijk mobiliteitsbeleid. Je werkt met bijzondere aandacht voor verkeersveiligheid en -leefbaarheid, met de zwakke weggebruiker voorop. Jouw kennis, inzicht en betrokkenheid zorgen voor oplossingsvoorstellen voor de verschillende mobiliteitsuitdagingen en -knelpunten.
  • Je zoekt naar manieren om je klant (inwoner, schepen, collega,…) positief te verrassen. Door ‘de vraag achter de vraag’ te verkennen en open te staan voor verschillende invalshoeken van een project of dossier, zorg je voor een zo volledig mogelijk en een gedragen dienstverlening op maat.  Op deze manier kunnen klanten dagelijkse onze visie op hulp- en dienstverlening concreet ervaren in de praktijk.
  • Kies je voor een contract in Herenthout, dan combineer je het pakket van mobiliteit met het pakket van lokale economie. Dit houdt in dat je een brugfiguur bent tussen KMO's, vrije beroepen, de middenstand en het bestuur. Je onderzoekt welke acties het bestuur kan ondernemen om het kernwinkelgebied te versterken, een attractief handelscentrum te creëren of de identiteit van de gemeente te versterken met oog voor de toeristische en culturele troeven. 

Voltijds vast contract
Solliciteren kan tot en met 9 oktober

Meer info en solliciteren

Gepubliceerd op woensdag 14 sep 2022 om 09:03